ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ – Κάτι δυνατό στο χώρο των ακαδημιών ποδοσφαίρου, γεννιέται στο Ηράκλειο ΑΦΙΕΡΩΜΑ (VIDEO)

Μια νέα ακαδημία, Σχολή του Ολυμπιακού, ξεκινάει δυναμικά στο Ηράκλειο της Κρήτης, φιλοδοξώντας να κάνει τη διαφορά, σε μια πόλη με τεράστια ποδοσφαιρική δυναμική και  παράδοση.

To football-academies.gr βρέθηκε στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Candia Maris, όπου και θα φιλοξενηθεί η νέα σχολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, είδαμε το ολοκαίνουργιο γήπεδο 8Χ8, καθώς και το γήπεδο 5Χ5, με τελευταίας γενιάς συνθετικό  χλοοτάπητα.

Ξεναγηθήκαμε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας και marketing της νέας σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, κ. Γιώργο Γενιτσαρίδη, στο υπερσύγχρονο τεράστιο γυμναστήριο, με την εσωτερική πισίνα αποθεραπείας, τα  οποία θα χρησιμοποιούνται  από τους μικρούς ποδοσφαιριστές, όταν χρειάζεται, αλλά και από τους γονείς τους σε μειωμένες τιμές.

Είδαμε ακόμα, τον τεράστιο χώρο parking και όλα αυτά εκεί που… σκάει το κύμα, στην παραλία της Αμμουδάρας.

Και κάτι ενδιαφέρον για τις μητέρες: με την εγγραφή του παιδιού τους στη σχολή, έχουν ως δώρο, μια δωρεάν επίσκεψη στο SPA του Candia Maris!

Η σχολή ξεκινάει δυναμικά, με όπλο εκτός από το όνομα του Ολυμπιακού, την προηγούμενη προπονητική εμπειρία του υπευθύνου της σχολής κ. Γιάννη Σχοιναράκη, που έχει εργαστεί ως προπονητής, στα αγωνιστικά τμήματα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ (2002-2004) και είναι ιδρυτής της ακαδημίας ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (2004), την οποία οδήγησε με δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα (2007-09), στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου. Το Νοέμβριο του 2009, ανάλαβε την ομάδα των ΑΣΙΤΩΝ, την οποία οδήγησε με 21 συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμους αγώνες, στην Δ’ Εθνική. Το καλοκαίρι του 2010 ανάλαβε και δημιούργησε την ομάδα του ΡΟΥΒΑ (λύση συνεργασίας στις 15.11.2010), η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 10ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής ανεβαίνοντας έτσι στην Football League 2.

Ο κ. Σχοιναράκης εκτός από καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής, τυγχάνει  και εργοφυσιολόγος – εργομέτρης. Ξεκινά τη νέα Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ηράκλειο προωθώντας κάτι πρωτοποριακό:  τα εργομετρικά τεστ, μέσα στις παροχές της σχολής, δωρεάν για τους νεαρούς αθλητές, όσες φορές κριθεί ότι χρειάζεται.

Επίσης επιστημονικά σεμινάρια από επιστήμονες (αθλιάτρους, διατροφολόγους, ψυχολόγους), θα γίνουν στη διάρκεια της σεζόν προς τους γονείς, ενώ θα γίνονται και προπονητικά σεμινάρια στους προπονητές από τον επίσημο Ολυμπιακό στην Κρήτη, αλλά και στο Ρέντη.

Ρωτήσαμε και το εύλογο ερώτημα: Θα δοκιμάζονται οι ποδοσφαιριστές της σχολής σας, από τον επίσημο Ολυμπιακό, στο Ρέντη;

Για να πάρουμε την απάντηση του γερμανοτραφούς και γερμανοσπουδαγμένου κ. Σχοιναράκη: «δουλειά, δουλειά, δουλειά… και εκεί είναι ο Ολυμπιακός κι έχει ανοιχτή την πόρτα για μας».

Δείτε παρακάτω βίντεο – αφιέρωμα του football-academies.gr, στη σχολή του Ολυμπιακού Ηρακλείου

{youtube width=”615″ height=”400″}46R2HCD_Qkc{/youtube}

Σχόλια