Σχολή της Βαλένθια στα Μεσόγεια – Η Ακαδημία που πρέπει να πάει κάθε γονιός το παιδί του!

Η GPS Southeast Europe/ Valencia C.F. εγκαινιάζει την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου την ίδρυση της νέας Σχολής της Βαλένθια στα Μεσόγεια, καθώς και τη νέα σεζόν.

Κάτι όμορφο συμβαίνει στα Μεσόγεια και συγκεκριμένα στα Καλύβια Θωρικού. Με πολύ μεράκι, αίσθημα ευθύνης και όρεξη για δουλειά, εγκαινιάζεται η λειτουργία της νέας Σχολής GPS Southeast Europe/ Valencia C.F., για να καλύψει τις ανάγκες για ποιοτική εκμάθηση ποδοσφαίρου, της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων, δίνοντας στα παιδιά που θα εγγραφούν σε αυτή, τη φιλοσοφία του Ισπανικού συλλόγου.

Η νέα Σχολή της Ισπανικής Βαλένθια, στις εγκαταστάσεις του SUPER GOAL, έχει ως πρωταρχικό στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και στη συνέχεια να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, από τη νεαρή τους ηλικία, διδάσκοντάς τους ουσιαστικό ποδόσφαιρο και γαλουχώντας τους κατάλληλα, ώστε να προετοιμαστούν για το επόμενο μεγάλο τους βήμα στην ποδοσφαιρική τους πορεία.

Οι επίδοξοι νεαροί θα έχουν την ευκαιρία στη Σχολή στα Μεσόγεια, να προπονηθούν με Ισπανό προπονητή της Βαλένθια, καθώς και με καταξιωμένους Έλληνες προπονητές και προπονητή τερματοφυλάκων.

Πέραν των υπόλοιπων ηλικιακών κατηγοριών που θα κάνουν προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Super Goal, η ομάδα παίδων (γεννηθέντες 2003-2004), θα έχει τη δυνατότητα να προπονείται σε γήπεδο 11×11, στο οποίο και θα διεξάγονται και οι αγώνες της ομάδας. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία μιας “εφ’ όλης της ύλης” ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης, με ισπανική υπογραφή.

Η Ακαδημία καλεί ταλαντούχους παίκτες για να στελεχώσουν τα αγωνιστικά της τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ, Παμπαίδων και Παίδων. Τα τμήματα αυτά θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα Elite, όπου θα προπονηθούν υπό την αιγίδα και επίβλεψη των εξειδικευμένων προπονητών της GPS Southeast Europe/ Valencia C.F.

Με τον τρόπο αυτό  τα πιο ταλαντούχα παιδιά, θα επιλεγούν για να συγκροτήσουν την Ελληνική Εθνική ομάδα Επίλεκτων ποδοσφαιριστών της GPS Southeast Europe/ Valencia C.F. Η ομάδα αυτή θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε αγώνες τους καλύτερους παίκτες από όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε εξειδικευμένα Camp και διεθνή τουρνουά.

Εγκαίνια Σχολής – Πρόσκληση 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν, ενώ τα εγκαίνια της Ακαδημίας  θα γίνουν την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 7μμ.

Παράλληλα, την Τετάρτη θα γίνει ανοικτή παρουσίαση-ενημέρωση γονέων και αθλητών, για το νέο αυτό εγχείρημα, που στόχο έχει την ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών, με βλέμμα προς το μέλλον.

Στην έναρξη της λειτουργίας της Σχολής της Βαλένθια στα Μεσόγεια, μπορούν να παρευρίσκονται γονείς και αθλητές, ανεξάρτητα αν οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν γραφτεί ή όχι, στη Σχολή.

H Σχολή Βαλένθια Μεσογείων κάνει τη διαφορά

Η διαφορά που κάνει τη νέα Σχολή της Βαλένθια στα Μεσόγεια να ξεχωρίζει, είναι ότι πέραν της κατά γράμμα εφαρμογής του προγράμματος που διδάσκεται και στην Ακαδημία της Βαλένθια στην Ισπανία, θα έχει Ισπανό προπονητή, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί στις «νυχτερίδες» και έχει εργαστεί σε Σχολές της Βαλένθια.

Ο Ισπανός προπονητής, θα διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και θα προπονεί τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές της Σχολής της Βαλένθια στα Μεσόγεια, σε ευρωπαϊκά πρότυπα, με τον τρόπο, που μόνο η Βαλένθια μπορεί να εγγυηθεί, για μια άνευ όρων εξέλιξη, τόσο παιδαγωγική όσο και ποδοσφαιρική.

Πληροφορίες – Εγγραφές

Οι εγγραφές στη Σχολή Βαλένθια Μεσογείων, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πόλη: Καλύβια Θωρικού Αττικής

Τοποθεσία: Εγκαταστάσεις SUPER GOAL

Τηλέφωνα: 6987495555 και 2299047436

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια