Ακαδημία Gerard-Παπαδάκης: 2ος χρόνος λειτουργίας – Στα πρότυπα μεγάλων Ακαδημιών [VIDEOS]

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ακαδημία ποδοσφαίρου Gerard-Παπαδάκης, συνεχίζει την πολύ καλή δουλειά, στο Ηράκλειο Κρήτης, λειτουργώντας στα πρότυπα μεγάλων ακαδημιών, με έδρα το Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου.

Στόχος αποτελεί η σωστή ανάπτυξη των παιδιών, μέσα από την διαδικασία της εκπαίδευσης του ποδοσφαίρου. Η έμπρακτη συνεισφορά της ακαδημίας έγκειται στο γεγονός ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παιδιών και να τα βοηθήσει να χαίρονται την κάθε στιγμή απολαμβάνοντας το παιχνίδι χωρίς να υπάρχει η πίεση της νίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ακαδημίας Gerard-Παπαδάκης:

Η ακαδημία μας, για δεύτερη χρονιά συνεχίζει την προσπάθεια για ακόμα καλύτερο περιβάλλον διασκέδασης των παιδιών, έχοντας ως στόχο την σωστή ανάπτυξη τους μέσα από την διαδικασία της εκπαίδευσης του ποδοσφαίρου πάντα με σεβασμό και σωστή συμπεριφορά.

Τον χρόνο που πέρασε καταφέραμε την αναγνώριση των παιδιών και των γονιών και αποδείξαμε με πράξεις πως το ποδόσφαιρο μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παιδιών και να τα βοηθήσει να χαίρονται την κάθε στιγμή απολαμβάνοντας το παιχνίδι χωρίς να υπάρχει η πίεση της νίκης.

Υπεύθυνος είναι ο προπονητής με εξειδίκευση στην τεχνική Μανώλης Παπαδάκης ο οποίος από το 2009 έως τον Ιούνιο του 2016 ήταν υπεύθυνος τεχνικής σε μία από τις  κορυφαίες ακαδημίες της Ελλάδας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο κύριος Παπαδάκης ο οποίος έχει την καθοδήγηση από τον κύριο Ευγένιο Γκέραρντ, έναν από τους καλύτερους προπονητές που έχει περάσει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον ΟΦΗ, υπόσχονται την επιτυχία της νέας ακαδημίας αλλά και την ανάπτυξη της!

Ο Μανώλης Παπαδάκης και ο Ευγένιος Γκέραρντ

Η ακαδημία μας με έδρα το Παγκρήτιο στάδιο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να γίνει μία από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας και τα παιδιά να νοιώθουν ότι ανήκουν σε μία ακαδημία που σκοπό έχει καθαρά την ανάπτυξη τους ως άνθρωποι, αλλά και ως ποδοσφαιριστές.

Τι καλύτερο για ένα παιδί να μαθαίνει ποδόσφαιρο σε φυσικό χόρτο, σε ασφαλείς εγκαταστάσεις και με προπονητές οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι στην βελτίωση πάντα με θετικό τρόπο προσέγγισης.

Στόχος μας είναι η ατομική και ομαδική βελτίωση των παιδιών με έμφαση στην βελτίωση της τεχνικής και την εφαρμογή της μέσα από την ελευθερία της σκέψης των παιδιών και την λήψη αποφάσεων.

Οι εγγραφές άρχισαν και γίνονται καθημερινά από τις 16.00 – 20.00 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

 

Έναρξη προπονήσεων την Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Ηλικίες 2003 – 2012

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές την λειτουργία και τον στόχο της ακαδημίας, καλέστε στο 6941571901 ή επισκεφθείτε μας στα γραφεία μας στο Παγκρήτιο στάδιο στην θύρα 1″.

Σχόλια