Ο ΠΑΟΚ και η ευχή του μικρού Διονύση (VIDEO)

Την ευχή του μικρού Διονύση εκπλήρωσε ο ΠΑΟΚ με τη συνεργασία του Make-A-Wish Ελλάδας, καθώς ο φίλος του «δικεφάλου του βορρά» βρέθηκε δίπλα στα ινδάλματά του.

Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ως φανατικός ΠΑΟΚτσής ο Διονύσης είχε μια μεγάλη επιθυμία. Να παρακολουθήσει από κοντά μια προπόνηση και έναν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα της  ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το Make-A-Wish Ελλάδας πρόσφερε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στον μικρό Διονύση, ο οποίος πάσχει από απλαστική αναιμία, κάνοντας πραγματικότητα την ευχή του και του έδωσε την δυνατότητα να ξεφύγει από την δύσκολη καθημερινότητα.

Το πρώτος μέρος της ευχής του πραγματοποιήθηκε την παραμονή του αγώνα με τη SKODA Ξάνθη, όπου ο 13χρονος Διονύσης βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει από κοντά τη προπόνηση της ομάδας. Πριν την έναρξη της προπόνησης είχε τη χαρά να βρεθεί στα αποδυτήρια της ομάδας όπου εκεί γνώρισε τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές, συνομίλησε μαζί τους  και φωτογραφήθηκε δίπλα στα ινδάλματα του.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Την ημέρα του αγώνα πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη ευχή του, να παρακολουθήσει από κοντά μία αναμέτρηση του Δικεφάλου, αλλά εκτός από αυτό έζησε μία εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη καθώς παρακολούθησε από τον αγωνιστικό χώρο όλο το τελετουργικό πριν από την σέντρα της αναμέτρησης της Τούμπας.

Δίπλα του σε όλες αυτές τις δραστηριότητες ήταν ο κολλητός του Κώστας, με τον οποίο ο Διονύσης ήθελε να μοιραστεί αυτή την αξέχαστη εμπειρία.

Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV:

{youtube width=”615″ height=”400″}cuaOHBCK5DY{/youtube}

Σχόλια