Στην Τρέντσιν του Τσου Λα Λινγκ, ο 19χρονος Απόστολος Κακέτσης

Ο 19χρονος Απόστολος Κακέτσης που είχε περάσει από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωτοπόρο Σλοβακίας, Τρέντσιν.

Κάτοικος Σλοβακίας είναι εδώ και λίγες ημέρες ο Απόστολος ή αλλιώς Πολ Κακέτσης. Ο 19χρονος ομογενής, που είναι γεννημένος στην Αυστραλία αλλά έχει αγωνιστεί με την Εθνική U-17, υπέγραψε συμβόλαιο με την Τρέντσιν, που είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και «ζωντανή» στην μάχη για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο νεαρός μέσος, σε ηλικία 15 ετών, το 2011 εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ, από την Blacktown City Demons, όμως λόγω της κατάστασης που επικρατούσε εκείνη την περίοδο στην Ένωση, αναχώρησε το επόμενο καλοκαίρι για την Κατάνια. Εκεί έμεινε για δύο χρόνια πριν επιστρέψει πάλι στην Αυστραλία… Αρχές Απριλίου όμως, η Τρέντσιν του έδωσε την ευκαιρία που έψαχνε, προχωρώντας στην απόκτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόεδρος της ομάδας, είναι ο Ολλανδός Τσου Λα Λινγκ, γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους αφού αγωνίστηκε παλαιότερα στον Παναθηναϊκό.

Μιλώντας για το νέο σταθμό στην καριέρα του, ο Πολ Κακέτσης δήλωσε: «Πριν από την άφιξη μου στη Σλοβακία είχα ακούσει πολύ καλά πράγματα για την ομάδα. Μου άρεσε η φιλοσοφία και το έργο που γίνεται στην Τρέντσιν. Στην ομάδα υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα και η αντιμετώπιση από τους προπονητές είναι σε ανώτερο επίπεδο. Η βελτίωση που μπορούν να έχουν οι νεαροί παίκτες είναι πραγματικά μεγάλη. Βλέπω πολύ καλούς παίκτες, άριστη νοοτροπία και επαγγελματικό έργο στο σύλλογο».

Σχόλια