ΟΦΗ: Η πρώτη ελληνική ομάδα συνεργάτης της Iterpro – Της πιο εξελιγμένης «ευφυούς» πλατφόρμας στο ποδόσφαιρο

Ο ΟΦΗ αποτελεί την πρώτη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα που προστίθεται στην οικογένεια της Iterpro, της πιο εξελιγμένης «ευφυούς» πλατφόρμας στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Η Iterpro είναι ένα εξαιρετικό ψηφιακό εργαλείο που βοηθά να συγκεντρωθούν, να αξιολογηθούν και να χρησιμοποιηθούν όλες οι πληροφορίες της “ποδοσφαιρικής ζωής” του συλλόγου, προκειμένου να λειτουργεί σε υψηλά πρότυπα και να παίρνει γρήγορες και σωστές αποφάσεις.

Η ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ:

Η Iterpro, εταιρεία αθλητικής τεχνολογίας με έδρα το Λονδίνο, θα υποστηρίξει την ομάδα του ΟΦΗ στο να πραγματοποιήσει ένα σημαντικό βήμα στο ταξίδι ψηφιοποίησης των διαδικασιών και διεργασιών της ομάδας. Με τη βοήθεια της Iterpro, θα δημιουργηθεί ένα λειτουργικό οικοσύστημα που θα ενώνει τις πληροφορίες από κάθε τμήμα της ομάδας σε ένα ενιαίο περιβάλλον, ενώ θα βοηθά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων με αντικειμενικά δεδομένα. Η υλοποίηση του εν λόγω οικοσυστήματος θα προσθέσει αξία στις ήδη υπάρχουσες διαδικασίες του συλλόγου, στοχεύοντας παράλληλα στη βελτίωση της αποδοτικότητάς τους.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνονται επίσης βασικές καθημερινές λειτουργικές διαδικασίες, όπως ο σχεδιασμός δραστηριοτήτων, η ανάλυση απόδοσης και η ιατρική διαχείριση. Οι υπηρεσίες αυτές θα είναι διαθέσιμες στο προσωπικό της ομάδας, αλλά και στους αθλητές της, μέσω της εξειδικευμένης εφαρμογής του κινητού, όπου θα είναι δυνατό να παρακολουθούν τα δεδομένα που τους αφορούν.

Οι παροχές της πλατφόρμας δε θα περιορίζονται μόνο στο αθλητικό κομμάτι, αλλά θα καλύπτουν και την οικονομική και διοικητική διαχείριση με δύο τρόπους:

Μέσω ενός ψηφιοποιημένου εργαλείου παρακολούθησης των συμβολαίων της ομάδας και

Μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό, με τίτλο “Director App”, που θα προσφέρει επιπλέον βοήθεια στο σχεδιασμό της στρατηγικής του συλλόγου.

Marco Savino, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Iterpro: Από τη πρώτη κιόλας συνάντηση ήταν σαφές ότι ο ΟΦΗ έχει διαφορετικό ρυθμό από τις υπόλοιπες ομάδες, και κατάλαβα το λόγο για τον οποίο είναι ένας ταχύτατα ανερχόμενος σύλλογος στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη. Οι άνθρωποι που εργάζονται στην ομάδα μοιράζονται ένα ισχυρό όραμα και αγκαλιάζουν την προσπάθεια μιας καινοτόμας και έξυπνης προσέγγισης, μια οπτική που περήφανα υποστηρίζουμε ως πάροχοι τεχνολογίας.

Μηνάς Λυσάνδρου, Α’ Αντιπρόεδρος και CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: “Κάνοντας τα σωστά πράγματα και κάνοντας τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Η Iterpro είναι ένα εξαιρετικό ψηφιακό εργαλείο που μας δείχνει πώς να κάνουμε και τα δύο αποτελεσματικά. Μας βοηθά να συγκεντρώσουμε, να αξιολογήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες της “ποδοσφαιρικής ζωής” του συλλόγου, προκειμένου να λειτουργούμε σε υψηλά πρότυπα και να παίρνουμε γρήγορες και σωστές αποφάσεις”.

Σχόλια