Ολοκληρώθηκε το τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην Κατερίνη

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 13ο τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού που διεξήχθη στην Κατερίνη και διήρκησε από την Κυριακή 5 Απριλίου μέχρι και την Τετάρτη 8 Απριλίου.

Στη διοργάνωση -που πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του “Molto”- πήραν μέρος 12 Σχολές και συνολικά 350 αθλητές, ηλικίας από 8 εώς και 15 ετών, από το δίκτυο του Παναθηναϊκού σε όλη την Ελλάδα!

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Στράτος Σωπήλης, ο οποίος ανέλαβε και την απονομή των τιμητικών βραβείων, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν οι σκάουτερς της «πράσινης» Ακαδημίας Ανδρέας Λαγωνικάκης, Νίκος Πατσιαβούρας, Μάρκος Τσομπανόπουλος και Γιώργος Καφές.

Καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά παρόν ήταν ο Πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Γιώργος Καπουράνης, ενώ παράλληλα, υπήρξε διάλεξη του εργοφυσιολόγου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Τσεκούρα, προς τους προπονητές των δικτύου.

Οι ομάδες με τους γονείς και τους προπονητές φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο “Poseidon Palace” ενώ η διοργάνωση έλαβε χώρα στα γήπεδα Λιτοχώρου, Νέων Πόρων, Αγίου Παντελεήμονα και Λεπτοκαρυάς.

Το επόμενο τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού θα γίνει στο Λουτράκι, το διάστημα 15-18 Απριλίου με την συμμετοχή 300 αθλητών από τις υπόλοιπες Σχολές του δικτύου.

Σχόλια