Ο ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΑΕ!

Στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη – Εκπαίδευση – Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών» της ΟΠΑΠ ΑΕ  εντάχθηκε ο ΑΟ Μελισσίων επιβεβαιώνοντας την διαρκώς αναπτυσσόμενη δυναμική του στο χώρο των Υποδομών.

Η διοίκηση του ΑΟ Μελισσίων κατάφερε έπειτα από συντονισμένες κινήσεις υπό την καθοδήγηση του προέδρου κ. Κωνσταντίνου Ρούτσου να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο φάκελο που αφορούσε το οργανόγραμμα της Ακαδημίας και να επιλεγεί με αυστηρώς αντικειμενικά κριτήρια στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που σε ολόκληρη την Αττική περιλαμβάνει μόλις είκοσι 20 σωματεία.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι η οργανωμένη δουλειά που ξεκίνησε σε όλο το φάσμα της Ακαδημίας  από τον περασμένο Σεπτέμβριο απέδωσε καρπούς. Καταλυτικό ρόλο εκτός από τις άοκνες προσπάθειες του προέδρου κ. Κωνσταντίνου Ρούτσου και των συνεργατών του διαδραμάτισε η παρουσία του Τόλη Αποστόλου ο οποίος με την εμπειρία και τον συμβουλευτικό του ρόλο βοήθησε τα μέγιστα αλλά και του Δημήτρη Παπασπύρου που από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών αποτελεί εγγύηση.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα ξεκινήσει μετά από τις γιορτές του Πάσχα.

Σχόλια