Οι κορυφαίοι των κορυφαίων μικρών «μάγων» κοντραρίστηκαν στο Λουτράκι

Τελικές μάχες σε δύο τουρνουά στο SPORTCAMP!

Οι κορυφαίοι των κορυφαίων μικρών «μάγων» από τις σχολές ποδοσφαίρου Arsenal Soccer Schools κοντραρίστηκαν στο Λουτράκι με στόχο να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Με πολλή όρεξη για δουλειά, και αγάπη για το ποδόσφαιρο, δεκάδες παιδιά που κατάφεραν να προκριθούν από τα αρχικά προκριματικά τουρνουά των σχολών ποδοσφαίρου των Arsenal Soccers Schools, έλαβαν μέρος στη διαδικασία της τελικής φάσης στο Λουτράκι, στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP σε δύο τουρνουά που έλαμψαν τα ανερχόμενα αστέρια της μπάλας. 

Loutraki Easter Cup

 

Στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMPστο Λουτράκι διεξήχθη από τις 7 έως και τις 10 Απριλίου, το τουρνουά Loutraki Easter Cup, στο οποίο έλαβαν μέρος έξι ομάδες ανά ηλικιακή κατηγορία, όλες από τις σχολές ποδοσφαίρου των Arsenal Soccer Schoolsπου εδρεύουν στα Νοτιοανατολικά Βαλκάνια. 

Μάλιστα, στο εν λόγω τουρνουά για τους επίδοξους άσους του αύριο, έξτρα κίνητρο έδωσε στα παιδιά η παρουσία του τεχνικού διευθυντή των σχολών Arsenal Soccer Schools κ. Λάκη Παπαϊωάννου αλλά και του προπονητή της Arsenal South-East Europe Elite Academy, κ. Adam Day. 

Παράλληλα με τους αγώνες διεξήχθη διαγωνισμός «Master the ball», ενώ απονεμήθηκαν και βραβεία MVP σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Αναλυτικά οι ομάδες που έλαβαν μέρος συνολικά προέρχονται από τις εξής σχολές: ASS ΑΦΙΔΝΩΝ, ASS AFC (Χαλάνδρι) ASS EIKOSIMIAS (Κεφαλονιά), ASS BOURNAZI (Περιστέρι), ASS OLYMPICO 7X7 (Λειβαδιά), ΑSS PLANET (Κιάτο), ASS ΠΑΟ Λουτράκι και με 2 ομάδες από την νέα σχολή στην Κροατία ASS VIROVITICA. Τέλος, στο τουρνουά συμμετείχε και η ΑRSENAL South-East Europe ELITE ACADEMY. 

Όσο για τους νικητές των βραβείων MVP, ήταν οι εξής: 1. Bercovic Στέφανος (ASS BOURNAZI), Χαράμης Πέτρος (ASS BOURNAZI) 2. Κατσέρης Πάνος (ASS ΑΦΙΔΝΩΝ), Μίχος Άκης (ASS OLYMPICO 7X7) 3. Reslermateos (ASS VIROVITICA), Τοπαλίδης Θεόδωρος (ASS ΑΦΙΔΝΩΝ) 4. Esi Ali (ASS ΑΦΙΔΝΩΝ), Aluku Ezme (ARSENAL Elite Academy). Οι διαιτησίες της διοργάνωσης έγιναν από τον Σ.Δ. Κορινθίας. 

3v3 World Cup qualification

Την τελική μάχη έδωσαν 16 ομάδες που είχαν κερδίσει την πρόκρισή τους στο τουρνουά «3v3 World Cup Qualification» από τα κατά τόπους προκριματικά τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στις σχολές ποδοσφαίρου των Arsenal Soccer Schools. 

Οι αναμετρήσεις για την ανάδειξη των κορυφαίων ομάδων διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρουSPORTCAMPστο Λουτράκι από τις 7 έως και τις 9 Απριλίου. 
Για τις νικήτριες ομάδες που κατάφεραν τελικά να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση, επόμενο ραντεβού είναι πλέον η τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στο υπερσύγχρονο Emirates Stadium του Λονδίνου, έδρα της Άρσεναλ. 

Τα παιδιά που θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην βρετανική πρωτεύουσα καθώς πήραν την πρόκριση από τη διαδικασία της τελικής προκριματικής φάσης προέρχονται από τις εξής ομάδες: ASS OLYMPICO 7×7 (Λειβαδιά), ASS OLYMPIAN ARENA (Κατερίνη), ASS EUOSMOS (Θεσσαλονίκη).

Σχόλια