Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Hermes Cup 2015 στη Σύρο (VIDEO)

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά περίπου 400 παιδιά ηλικίας 4 έως 14 ετών πήραν μέρος στο τουρνουά Hermes Cup που διοργανώνει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στη Σύρο.

Ηταν τέσσερις μέρες γεμάτες γνήσιο, αληθινό ποδόσφαιρο! Τέσσερις μέρες με πολλά γκολ, χαμόγελα και χαρά αλλά και δάκρυα που κράτησαν για … δευτερόλεπτα μετά από κάποια ήττα.

Περίπου 400 παιδιά ηλικίας 4 έως 14 ετών, 32 ομάδες από 7 ακαδημίες της Σύρου, της Μυκόνου και της Πάτμου μέσα από 60 αγώνες προσέφεραν χαρά, χαμόγελα και γέλιο, θέαμα, συγκινήσεις και πολλές όμορφες στιγμές σε όλους τους γονείς και ποδοσφαιρόφιλους της Σύρου και των επισκεπτών του νησιού.

Για τρίτη χρονιά, ο θεσμός του Hermes Cup,  έκλεισε την άψογη διοργάνωση, με μία μεγάλη γιορτή όπου τιμήθηκαν όλοι οι νικητές, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και όλοι όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αυτή γιορτή του ποδοσφαίρου.

Ψυχή του τουρνουά και φέτος οι εθελοντές, γονείς των παιδιών της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού και φίλοι της Ακαδημίας.

Μαθήματα ζωής, συνεργασίας, υψηλού αθλητικού πνεύματος, ομαδικότητας και εθελοντισμού από ένα παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου στην πανέμορφη Σύρο.

{youtube width=”615″ height=”400″}872CEd95Np8{/youtube}

{youtube width=”615″ height=”400″}FnHuaN9j_U4{/youtube}

Σχόλια