ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ!!!

Ο Παύλος Σωτηριάδης είναι ένα αγόρι 17 χρονών από τα Θερμά Σερρών. Όπως όλοι οι συνομήλικοι του πηγαίνει στο λύκειο, αγαπά το μπάσκετ, τους υπολογιστές και τη μουσική.

Σ εκείνο όμως που ξεχωρίζει ο Παύλος είναι ότι αγωνίζεται εναντία στη λευχαιμία δυο χρόνια τώρα. Παλεύει γενναία, με μια αξιοθαύμαστη υπομονή που δεν έχουν συνήθως άτομα της ηλικίας του.

Για να νικήσει πρέπει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Βοστώνης. Τα αρχικά έξοδα μετάβασης υπολογίζονται στα 75.000 ευρώ, ενώ με τα νοσήλια μπορεί να ξεπεράσουν τις 200.000 ευρώ.

Ο Παύλος θα μπορούσε να είναι το παιδί σου, το ανίψι σου ή ο κολλητός σου. Βοήθησε και συ στον αγώνα για τη ζωή του. Ενίσχυσε την προσπάθεια του στον λογαριασμό:

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΟΥΣΑΝΑ
ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓ.428/537100-79
ΙΒΑΝ GR8101104280000042853710079
ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ΕΤΗΝGRAA 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ο οργανισμός μας, κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια του Παύλου, ξεκινάει μια εκστρατεία οικονομικής του ενίσχυσης, με μπροστάρη τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που κινητοποιήθηκε άμεσα από την Γερμανία, προσφέροντας προς δημοπράτηση την φορεμένη φανέλα της Ντόρτμουντ, υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα και ένα ζευγάρι παπούτσια.

Αμέσως μετά ακουλούθησαν οι Δ.Σαλπιγγίδης, Σ.Τζιωρτζιόπουλος, Β.Λαμπρόπουλος, Σ.Μαλεζάς, Δ.Σουνάς.

Παρακαλούμε όποιος αθλητής, παράγοντας ή συλλέκτης, επιθυμεί να βοηθήσει τον Παύλο με μια φανέλα, να επικοινωνήσει info@charityidols.gr ή στο 6943.959543

Δείτε το ποστάρισμα του Παπασταθόπουλου κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Σχόλια