Αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών από την ΑΕΚ

Σε συνέχεια του προγράμματος αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών,  η ΑΕΚ ανακοίνωσε, ότι το μήνα Μάρτιο, θα βρεθεί στα Ιωάννινα, την Κέρκυρα και τη Λαμία όπου θα αξιολογήσει παιδιά γεννηθέντα από το 2000 ως το 2005.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK ανακοινώνει την συνέχεια του προγράμματος αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών και για τον μήνα Μάρτιο θα παραβρεθεί στα Ιωάννινα και τη Λαμία όπου παιδιά γεννηθέντα από το 2000 ως το 2005 θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν αφού όμως συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση.

Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα και ανά αγωνιστική θέση είναι περιορισμένος (συνολικά 24) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάθε αίτηση θα πρέπει να σταλθεί στο email info@aekfcacademy.net.gr (τηλ. επικοινωνίας 210 6855809). Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παρεβρίσκονται 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της κάθε προπονητικής ενότητας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ανά γεωγραφική περιοχή είναι το ακόλουθο:

Ιωάννινα

17 και 18 Μαρτίου 2016 (αξιολόγηση παικτών) στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας ΑΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Πληροφορίες: κ. Γκαρόζης Στράτος, Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6973805020

email: stratosgarozis@yahoo.gr

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το πρόγραμμα.

Κέρκυρα

19 Μαρτίου 2016

Πρωί: Φιλικές αναμετρήσεις διάφορων ηλικιακών ομάδων των συνεργαζόμενων σχολών ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ΑΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Απόγευμα: Αξιολόγηση παικτών της συνεργαζόμενης ομάδας Ολύμπου Κερκύρας και επίλεκτων αθλητών από τον νομό Κερκύρας (γήπεδο Ολύμπου , περιοχή Καλλιθέα – Κανάλια Κέρκυρας)

20 Μαρτίου 2016 Αξιολόγηση παικτών της συνεργαζόμενης ομάδας Ολύμπου Κερκύρας και επίλεκτων αθλητών από τον νομό Κερκύρας (γήπεδο Ολύμπου , περιοχή Καλλιθέα – Κανάλια Κέρκυρας)

Λαμία

26 και 27 Μαρτίου 2016 (αξιολόγηση παικτών) στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης σχολής του ΑΣΤΕΡΑ ΛΑΜΙΑΣ (2ο χιλ. Παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας)

Πληροφορίες : κ. Καραμπότσης Φώτης, Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6973779500, Email: fotis.karas@gmail.com

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το πρόγραμμα.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής

Σχόλια