Το ποδόσφαιρο αλλάζει και η Adidas δείχνει το δρόμο! [VIDEO]

Το παλιό τελείωσε, ώρα για το καινούριο. Η adidas αλλάζει όλη τη συλλογή των ποδοσφαιρικών της παπουτσιών. Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται και έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Οι θέσεις των παικτών στο γήπεδο, τα χαρακτηριστικά και δυνατότητές τους που είχαν κάποτε σημασία, πλέον δεν έχουν. Υπάρχει ένα νέο σύνολο αρχών που καθορίζουν το παιχνίδι. Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για το ποδόσφαιρο. Το μέλλον είναι εδώ και η adidas βρίσκεται στην πρωτοπορία.

Σε ένα νέο, διαφορετικό από τα συνηθισμένα, video που κυκλοφόρησε σήμερα,  παίκτες όπως οι Leo Messi, Thomas Müller, Luis Suarez και Oscar,  δίνουν το σύνθημα για να αρχίσει η ποδοσφαιρική επανάσταση και ανακοινώνουν το τέλος της υπάρχουσας συλλογής ποδοσφαιρικών παπουτσιών της adidas. Τα Predator, F50, 11Pro και Nitrocharge δεν θα υπάρχουν πια!

{youtube width=”615″ height=”400″}wANl9uMVvZI{/youtube}

Η adidas βρίσκεται πάντα στην πρώτη θέση της καινοτομίας στο ποδόσφαιρο. Για αυτό, συνεργάστηκε με κορυφαίους προπονητές, όπως ο Pep Guardiola και ο Jose Mourinho, και διαπίστωσαν ότι το παιχνίδι έχει πλέον αλλάξει.

Συγκεκριμένα, σε αντίθεση με τις θέσεις και τύπους παικτών που γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα, οι σύγχρονες ποδοσφαιρικές ομάδες χρειάζονται μόνο δύο είδη ποδοσφαιριστών μες στο γήπεδο.

Μιλώντας λίγο πριν την παρουσίαση της τελευταίας τεχνολογικής επανάστασης της adidas, ο Pep Guardiola είπε:

«Όλα έχουν να κάνουν με το χάος και τον έλεγχο. Χρειαζόμαστε και τα δυο. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Μια ομάδα χρειάζεται στο γήπεδο παίκτες που μπορούν να αναλύσουν και να υπηρετήσουν το τακτικό πλάνο. Χρειάζεται όμως και εκείνους που λειτουργούν πιο ελεύθερα και δείχνουν, όσο περισσότερο γίνεται, το ταλέντο τους στο χορτάρι. Όταν μια ομάδα καταφέρνει να συνδυάσει σωστά αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, έχει μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη».

Τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015, ο κόσμος του ποδοσφαίρου θα γνωρίσει για πρώτη φορά τα νέα επαναστατικά προϊόντα της adidas, που είναι σχεδιασμένα για το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στο μεταξύ οι fans μπορούν να συμμετέχουν στη συζήτηση για την ποδοσφαιρική επανάσταση, στα social media της adidas με hashtag #BeTheDifference.

Σχόλια