Στο Δίκτυο Σχολών του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Χανίων

Ένας κρητικός σύλλογος με έμβλημα το αστέρι, προστέθηκε στο Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου. Ο πρόεδρος του Κρητικός Αστήρ Χανίων, Νεκτάριος Μαρκουλάκης   βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος  και υπέγραψε το συμφωνητικό της συνεργασίας παρουσία του Υπεύθυνου Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι ένας κρητικός σύλλογος με έμβλημα το αστέρι, προστίθεται στο Δίκτυο Σχολών της ομάδας μας που επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο.

Το νέο μέλος μας, είναι ο Κρητικός Αστήρ Χανίων, ο πρόεδρος του οποίου Νεκτάριος Μαρκουλάκης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος  και υπέγραψε το συμφωνητικό της συνεργασίας παρουσία του Υπεύθυνου Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου.

Ο Κρητικός Αστήρ ιδρύθηκε το 1958, με έδρα το Βαμβακόπουλο Χανίων και επί 36 χρόνια μετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Κατηγορίας. Διατηρεί τη δική του Ακαδημία εκπαίδευσης νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι πλέον βρίσκονται υπό την σκέπη του Ατρόμητου.

«Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη που θα συνεργαστούμε με ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ατρόμητος. Στόχος μας μέσα από αυτή την συνεργασία είναι να γίνουμε ακόμη καλύτεροι ως Ακαδημία, να εκπαιδευτούμε καλύτερα, να μάθουμε την τεχνογνωσία ανάδειξης νέων παικτών ώστε  να εξελιχθούν και να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο χώρο του ποδοσφαίρου» δήλωσε σχετικά στο atromitosfc. gr o Nεκτάριος Μαρκουλάκης».

Σχόλια