ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ

Μετά από τα πολύ επιτυχημένα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός τον Μάρτιο στην Κύπρο,  τα παιδιά που επιλέχθηκαν από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γεωργάτο και τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Ελευθεριάδη ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να περάσουν το δεύτερο τεστ στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού!

Είκοσι πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές έζησαν μαζί με τους προπονητές των Σχολών του Ολυμπιακού από την Κύπρο, μια μοναδική εμπειρία στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη.

Επί μια εβδομάδα ακολούθησαν το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προπονήθηκαν με τις ομάδες, έδωσαν φιλικά παιχνίδια για να αξιολογηθούν εκ νέου από τα στελέχη της Ακαδημίας και πέρασαν και από εξειδικευμένα τεστ.

Οι αξιολογήσεις από τους προπονητές της Ακαδημίας ήταν πολύ θετικές (όλοι οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν κάρτες αξιολόγησης) και αυτό σημαίνει ότι το επίπεδο στην Κύπρο είναι υψηλό.

Ο Ολυμπιακός με τις πέντε Σχολές του στην Κύπρο αλλά και τα “ελεύθερα” δοκιμαστικά που πραγματοποίησε πρόσφατα, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Σχόλια