Κρατηθείτε… 500.000 ευρώ ετησίως θα παίρνει στη Μίλαν ο 14χρονος Χασίμ Μαστούρ (VIDEO)

Ο νέος Μέσσι πλέον ανήκει στη Μίλαν.

Οι ροσονέρι έκαναν δικό τους τον 14χρονο Μαροκινό Χασίμ Μαστούρ, ο οποίος θα λαμβάνει (κρατηθείτε…) το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ ετησίως, το οποίο είναι παγκόσμιο ρεκόρ ποσού που δόθηκε ποτέ γι αυτή την ηλικία παιδιού!

Ο Μαστούρ είναι το μεγαλύτερο ταλέντο αυτή τη στιγμή του Μαρόκου και θεωρείται ως… ο Μέσι της χώρας του. Η Μίλαν κατάφερε και απέσπασε την υπογραφή των γονιών του πιτσιρικά, αφού κέρδισε στο νήμα τους άλλους διεκδικητές του μικρού που ήταν και πολλοί. Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι λέγεται ότι είχαν πλησιάσει τον Μαστούρ, αλλά η Μίλαν κατάφερε με το ποσό που προσέφερε να τον κάνει δικό της.

Ο πιτσιρικάς έχει γεννηθεί στις 15 Ιουνίου 1998 στην Ιταλία από Μαροκινούς γονείς και τη χρονιά που μας πέρασε άνηκε στη Ρετζίνα. Οι Ιταλοί τον χαρακτηρίζουν ως μια μίξη των Ζιντάν, Ρικέλμε και Σνάιντερ.

Αγωνίζεται περισσότερο στη θέση του επιτελικού μέσου, είναι δεξιοπόδαρος, ελέγχει εκπληκτικά την μπάλα, διαθέτει εξαιρετική ντρίμπλα και πολύ δυνατό σουτ. Χαρακτηρίζεται ως ο παίκτης που μπορεί να πάρει την ομάδα στους ώμους του.

“Ο Mastour φαίνεται να έχει πολλές αρετές, αλλά δεν πρέπει να εξασκηθεί πίεση πάνω του. Είναι μόλις 14 ετών. Είναι το μέλλον, αλλά είναι ακόμα μόνο ένα παιδί” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν Αντριάνο Γκαλιάνι.

Δείτε λίγο από το ταλέντο του, στο βίντεο που ακολουθεί! Κάνει ποδαράκια (γκελάκια) με ένα πορτοκάλι, μετά με ένα μπαλάκι του πινγκ-πονγκ και κατόπιν με ένα νόμισμα…

{youtube width=”610″ height=”400″}aKTMX8JMhXs{/youtube}

Σχόλια