Σχολή του Ολυμπιακού και στη Νέα Υόρκη!

Ο Ολυμπιακός μεγαλώνει το δίκτυο των σχολών ποδοσφαίρου στο εξωτερικό!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει εδώ και ημέρες για να ανοίξει νέα σχολή στην Αμερική και συγκεκριμένα θα είναι στη Νέα Υόρκη! Στο επίκεντρο της Αμερικής οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τη δική τους σχολή ποδοσφαίρου.

Εκεί όπου θέλει να προσεγγίσει τόσο τα παιδιά των ομογενών, καθώς έχει πολλούς Έλληνες, αλλά παράλληλα να μάθουν και οι Αμερικάνοι τον Ολυμπιακό! Έτσι ο σύλλογος του Πειραιά διευρύνει τα… πλοκάμια του στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Αμερική.

Η σχολή της Νέας Υόρκης θα είναι η τρίτη στην Αμερική, καθώς εδώ και χρόνια υπάρχει αυτή του Σικάγο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια έχει συνεργασία και με την Ουάσινγκτον.

Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν και δύο σχολές στον Καναδά, σε Τορόντο και Κίτσενερ.

Πλέον όμως ο Ολυμπιακός θα έχει τη δική του σχολή ποδοσφαίρου και στη Νέα Υόρκη! Μία συμφωνία η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ! Μία κίνηση η οποία δείχνει πως οι Πειραιώτες θέλουν να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο το δίκτυο των σχολών τους, ιδιαίτερα στο εξωτερικό.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνθρωπος ο οποίος συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τη σχολή στη Νέα Υόρκη, πλησίασε μόνος του την ομάδα!

Δείτε την αινιγματική ανάρτηση της ακαδημίας του Ολυμπιακού. Αναμένουμε!

Πηγή sportime.gr – Δημήτρης Μαργωμένος

Σχόλια