Ξαναπατούν στην Παιανία οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Ομάδα της ακαδημίας του Παναθηναϊκού θα πάρει μέρος στο Paiania First Talent Cup 2015, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο πρώην προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού!

Για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, το καλοκαίρι του 2013, η φανέλα του Τριφυλλιού θα περάσει ξανά τις πύλες του αθλητικού κέντρου.

Μία ομάδα της ακαδημίας των πρασίνων θα πάρει μέρος σto διεθνές τουρνουά υποδομών, Paiania First Talent Cup 2015, στο οποίο θα συμμετάσχουν, επίσης, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ κ.α.

To Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας θα φιλοξενήσει για πρώτη φόρα στην Ελλάδα ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός!

Στόχος του Paiania First Talent Cup 2015 είναι να αναδείξει τους επόμενους αστέρες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς και να δώσει την ευκαιρία σε νέους αθλητές να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες.

Παράλληλα, να συμβάλλει στην ψυχαγωγία των νέων αθλητών και να διευρύνει τους ορίζοντες των συμμετεχόντων στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο First Talent Cup 2015 είναι:

Ολυμπιακός – Παναθηναικός – Α.Ε.Κ. – Ατρόμητος Αθηνών – Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. – Π.Α.Ο.Κ. – Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. – Π.Α.Σ. Γιάννινα – ΑΕΛ – Απόλλων – Ο.Φ.Η. – Άρης – Ηρακλής – Α.Ο. Ν. Ιωνίας – Ο.Φ.Ι. Ιεράπετρα – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Β. Λάκη – Α.Ο. Αγίου Νικολάου – F.C. Pathiakakis

Σπύρος Μαραγκός, Κώστας Φραντζέσκος, ΓιώργοςΑμανατίδης, Κρίστοφ Βαζέχα, Ντανιέλ Μπατίστα, ΝίκοςΤσιαντάκης, Ηλίας Ατμαντζίδης, Γιάννης Καλιτζάκης, Στέλιος Μανωλάς, είναι κάποια από τα μεγαλύτερα εγχώρια ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου που θα δώσουν το παρών στο First Talent Cup 2015.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των 3 ημερών έχει ως εξής:

Οι 3 φάσεις χωρίζονται ως εξής:

Α φάση:

Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους των τεσσάρων και θα αγωνιστούν όλοι εναντίον όλων σε τρεις αγώνες. Οι όμιλοι θα δημιουργηθούν μετά από κλήρωση.

Β φάση:

Ο πρώτος και ο δεύτερος από κάθε όμιλο θα δημιουργήσουν καινούργιους ομίλους των τεσσάρων που θα παίξουνε για το πρωτάθλημα. Ο τρίτος με τον τέταρτο από κάθε όμιλο θα δημιουργήσουν και αυτοί καινούργιους ομίλους των τεσσάρων που θα παίξουν για το κύπελλο.

Γ φάση:

Αγώνες Κατάταξης – Μικροί και Μεγάλοι Τελικοί.

1η Ημέρα

Δευτέρα 6 Απριλίου

2η Ημέρα

Τρίτη 7 Απριλίου

3η Ημέρα

Τετάρτη 8 Απριλίου

10:00 – 21:00

Αγώνες Α Φάση

09:00 – 21:00

Αγώνες Β Φάση

09:00 – 11:00

Αγώνες Κατάταξης

11:00 – 15:00

Τελικοί – ΜικροίΤελικοί

15:00

ΤελετήΛήξης

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΠΟ που ισχύουν για τα παιδικά τουρνουά.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικά κύπελλα, μετάλλια και δώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεξαγωγή του Τουρνουά μπορείτε να επικοινωνήσετε με την διοργανώτρια αρχή:

Ι.Ε.Α.Π.

Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Ανάπτυξη του Παιδιού

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 60 00 742

Σχόλια