ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ U19: ΕΛΛΑΔΑ – ΡΩΣΙΑ 1-1

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική Νέων με την αντίστοιχη της Ρωσίας, στο δεύτερο μεταξύ τους  φιλικό ματς που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Το τέρμα της Ελλάδας πέτυχε ο Μανθάτης στο 80΄.

«Αυτά τα δύο φιλικά ήταν ουσιαστικά το τελευταίο τεστ πριν από τη συμμετοχή μας στην προκριματική φάση του EURO το Νοέμβριο στην Πορτογαλία. Χρησιμοποιήσαμε όλους τους ποδοσφαιριστές, γιατί αυτό το νόημα έχουν οι φιλικοί αγώνες, να οδηγούν σε χρήσιμα συμπεράσματα.

Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών και ιδιαίτερα από το γεγονός πως αγωνίζονται με πάθος και δεν το βάζουν κάτω. Σίγουρα, υπάρχουν τομείς που επιδέχονται βελτίωσης. Η δουλειά και η προσπάθεια δε σταματά για εμάς. Είμαι βέβαιος πως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για τους αγώνες του προκριματικού τουρνουά» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Γκούμα.

 

ΕΛΛΑΔΑ: Ντούνης, Γιαταγανάκης, Σβάρνας (63′ Ευαγγέλου), Νικολάου, Λημνιός (63′ Μανθάτης), Πατράλης (71′ Γαλανόπουλος), Μελισσόπουλος, Νάτσος, Κυριαζής (56′ Σταθόπουλος), Παυλίδης (56′ Λάμπρου), Γιαννούτσος (56′ Κατράνης)

Σχόλια