Στο μικροσκόπιο των Ομοσπονδιακών τεχνικών, ταλέντα της Μεσσηνίας

Στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης προπονήθηκαν 17 ποδοσφαιριστές από την ΕΠΣ Μεσσηνίας  υπό τις οδηγίες των ομοσπονδιακών τεχνικών Θέου και Χατζόπουλου.

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η διαδικασία της προεπιλογής για τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων, που πραγματοποιήθηκαν στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης με την παρουσία των ομοσπονδιακών τεχνικών σε συνεργασία με την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Στο μικροσκόπιο των Ομοσπονδιακών τεχνικών Τάσου Θέου (Εθνική Κ19), Πολ Χατζόπουλου (Εθνική Κ15) και του τεχνικού Διευθυντή των Εθνικών ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, βρέθηκαν 17 Μεσσήνιοι ποδοσφαιριστές, γεννηθέντες το 2007 και το 2008, επιλογές του ενωσιακού προπονητή Θανάση Τσούκλερη, μαζί με παιδιά από την Ηλεία και την Λακωνία.

Η διαδικασία κύλησε άψογα με τους νεαρούς Mεσσήνιους να αφήνουν άριστες εντυπώσεις στους ομοσπονδιακούς τεχνικούς και την ΕΠΣ Μεσσηνίας να ευχαριστεί το δήμο Μεσσήνης για την παραχώρηση του γηπέδου, αλλά και τη γενικότερη συνδρομή του στην πραγματοποίηση των προπονήσεων.

Η Μεσσηνία ήταν ένας από τους σταθμούς του κλιμακίου της Εθνικής, με στόχο να καλυφθεί όλη η επικράτεια και να επιλέγουν τα παιδιά, που θα στελεχώσουν τις μικρότερες εθνικές ομάδες.

Σχόλια