Το σήκωσαν στην Πριμαβέρα, οι Νέοι της Ρόμα του… Μούτσι!

Πρωταθλητές στην Πριμαβέρα οι “τζαλορόσι” που είχε υπό την καθοδήγησή του, ο βοηθός του Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, Ρομπέρτο Μούτσι.

Για πρώτη φορά μετά το 2011 όταν είχαν σηκώσει την κούπα (Trofeo Giacinto Facchetti) με προπονητή τον Αντρέα Στραματσόνι, οι πιτσιρικάδες της Ρόμα αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ιταλίας στην αποκαλούμενη ως Πριμαβέρα της γειτονικής χώρας.

Οι (γεννημένοι το ’97 και ‘98) “τζαλορόσι” επικράτησαν στον τελικό της περασμένης Κυριακής της Γιουβέντους με 7-6 (1-1 κ.α. και παράταση, 6-5 τα πέναλτι), εντούτοις, η σύνδεσή τους με τον Παναθηναϊκό δεν σχετίζεται αυτή τη φορά με τον Στραματσόνι. Αλλά στον βοηθό του στο Τριφύλλι, Ρομπέρτο Μούτσι…

Ο Μούτσι αποχώρησε από προπονητής της Ρόμα στην Πριμαβέρα προκειμένου να ακολουθήσει τον Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό και με αφορμή το επίτευγμα των Ρωμαίων παραχώρησε συνέντευξη στο ιταλικό ραδιόφωνο του “TMW”, δηλώνοντας μεταξύ άλλων: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος γιατί τα περισσότερα απ’ αυτά τα παιδιά τα είχα υπό την καθοδήγηση και την εκπαίδευσή μου.

Είμαι επίσης χαρούμενος και ικανοποιημένος με τον τρόπο που συνέχισε το έργο μας ο κ, Ντε Ρόσι . Όλο το σύστημα της ακαδημίας λειτουργεί τόσο καλά όσο ποτέ.

Αισθάνομαι πως έχω ένα μερίδιο σε αυτήν την επιτυχία, ότι είναι και λίγο “δικός μου”. Παρακολούθησα το παιχνίδι με τη Γιουβέντους και είμαι πραγματικά χαρούμενος για τα παιδιά και την ομάδα”.

Πηγή: sdna.gr

Σχόλια