Οι μεγαλύτερες ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους

Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλούμε στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιήσουμε για τη δράση υποστήριξης του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” με τίτλο “Μια υπογραφή, πολλά χαμόγελα”.


Οι μεγαλύτερες ομάδες μπάσκετ και ποδοσφαίρου της Ελλάδας ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμες να χαρίσουν το μεγαλύτερο χαμόγελο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 2 Απριλίου, στις 13.00 στο Prive της Αίγλης Ζαππείου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του οργανισμού, καθώς και εκπρόσωποι και αθλητές των εξής ομάδων: ΑΕΚ fc & ΑΕΚ bc, ΠΑΟ fc & ΠΑΟ bc, Ολυμπιακός fc και Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ.

*
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Αίγλης Ζαππείου

 

Λίγα λόγια για το project

Αγαπημένοι αθλητές υπέγραψαν μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, οι οποίες διατείθενται προς πώληση μέσα από το eshop της εταιρίας αθλητικού εξοπλισμού, TeamPro, www.teamprostore.gr .
Το σύνολο των εσόδων θα προσφερθεί στον οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, στηρίζοντας τον καθημερινό αγώνα που δίνουν χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειες τους, ενισχύοντας το έργο του ιδρύματος.

Οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ ΑΕΚ, Παναθηναικός, ΠΑΟΚ, η Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ και ο Ολυμπιακός FC χορήγησαν τις μπάλες, οι οποίες έχουν υπογραφές των καταξιωμένων αθλητών τους.

Παρακαλούμε δηλώστε την παρουσία σας εδώ

Σχόλια