Σχολείο τερματοφυλάκων στην Ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Καθημερινές προπονήσεις νεαρών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας και των Σχολών του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ο Ρομπέρτο, όπως είναι φυσικό, τραβάει πάνω με τις αποκρούσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και τα βλέμματα όλων των παιδιών που έχουν όνειρο να γίνουν τερματοφύλακες και να του μοιάσουν. Τα όνειρα αυτών των παιδιών δουλεύουν καθημερινά για να τα κάνουν πραγματικότητα οι προπονητές τερματοφυλάκων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η ομάδα προπονητών με επικεφαλής τον Φώτη Στρακόσια και τους Μάκη Βενιαμίν και  Χρήστο Θεοδώρου δουλεύει στο Ρέντη προκειμένου να δώσει στους νεαρούς όλων των ηλικιών τα κατάλληλα εφόδια για να συνεχίσουν στην Ακαδημία και να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη αλλά υπάρχουν ταλέντα που με σκληρή δουλειά θα προοδεύσουν.

Οι προπονήσεις είναι καθημερινές και σ’ αυτές συμμετέχουν και παιδιά από τις Σχολές του Ολυμπιακού που έχουν αξιολογήσει οι προπονητές των Σχολών και φυσικά οι προπονητές τερματοφυλάκων της Ακαδημίας των ερυθρολεύκων.

Εξάλλου οι Σχολές του Ολυμπιακού δουλεύουν με το προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας και αξιολογούνται συνεχώς από τους προπονητές των Τμημάτων Υποδομής.

Σχόλια