Άνοιγμα στις ΗΠΑ η Target Sport

Πρόγραμμα υποτροφιών σε αμερικανικά κολλέγια για ταλαντούχους και ικανούς νεαρούς Έλληνες αθλητές που επιθυμούν να συνδυάσουν σπουδές και πρωταθλητισμό υλοποιεί η Target Sport.

Μια οργανωμένη προσπάθεια για την εξασφάλιση υποτροφιών σε αμερικανικά κολλέγια σε εξελίξιμους Έλληνες αθλητές, που ταυτοχρόνως διατηρούν υψηλό μαθησιακό επίπεδο, παρουσιάζει η Target Sport με επικεφαλής τον Χρήστο Γάτση. 

Υποτροφίες διεκδικούν νεαροί αθλητές (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος κα) ταλαντούχοι, ικανοί, που επιθυμούν να συνδυάσουν σπουδές και πρωταθλητισμό μετά την δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Βασικά κριτήρια για την επιλογή των αθλητών ή αθλητριών: α) οι επιδόσεις στο σπορ που ειδικεύονται β) η βαθμολογία τους στο Λύκειο και γ) η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. 

Η Target Sport θα αναλάβει την δημιουργία των φακέλων τους και θα κάνει τις σχετικές εισηγήσεις σε κολλέγια των ΗΠΑ, επιδιώκοντας να έχει απευθείας επαφή με τους προπονητές των αθλητών προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προοπτική γι’ αυτούς.

 

Σχόλια