Σταματάει το ποδόσφαιρο στα 20 του χρόνια, για λόγους υγείας παίκτης του Παναθηναϊκού!

Συγκινητικό μήνυμα ανάρτησε 20χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, με το οποίο γνωστοποίησε ότι σταματά το ποδόσφαιρο για λόγους υγείας, που ευτυχώς δεν επηρεάζουν την ζωή του.

Ο λόγος για τον Σπύρο Τζαβίδα. Ένα παιδί μόλις 20 ετών. Έχει «γράψει» τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού και επί σειρά ετών ήταν μέλος της «πράσινης» Ακαδημίας. Η είδηση πως πρέπει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, είναι λογικό να σοκάρει τους πάντες.

Το μήνυμα του Σπύρου Τζαβίδα αναφέρει:

«Ήρθε η στιγμή που πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να έρθει, μετά από 14 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου να πρέπει να το αποχωριστώ, τουλάχιστον ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Έχει ήδη οριστικοποιηθεί η απόφαση για την απομάκρυνσή μου από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για ένα θέμα υγείας το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, το μόνο που θα ήθελα είναι να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη, την πίστη και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, όλους τους προπονητές και τους γυμναστές μου, τους φιλαθλους, το staff της ομάδας έναν προς έναν που ήταν πάντα δίπλα μας και κυρίως, όλους τους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους έζησα και έμαθα τόσα πολλά!

Με χαρά και πολύ όρεξη θα μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα άλλο πόστο προσπαθώντας να μεταφέρω ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε να μην απογοητευόμαστε και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας..

Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτό το ταξίδι, έτοιμος και δυνατός για νέες περιπέτειες.

Ευχαριστώ για όλα!!!».

Σχόλια