Ανακοίνωσε τη συμφωνία με PUMA ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός από τη νέα σεζόν θα ντύνεται στην PUMA και ανακοίνωσε την συνεργασία τους.

Από τον Ιούλιο του 2015 και μετά, η εταιρία αθλητικής ένδυσης PUMA θα ντύνει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για τα παιχνίδια και τις προπονήσεις

Αξίζει να σημειωθεί πως η PUMA θα συνεργαστεί ξανά με τον Παναθηναϊκό μετά από 36 χρόνια και τις απαρχές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Η νέα εποχή όσον αφορά τη χρήση αθλητικών ειδών, συντελέστηκε και επίσημα το μεσημέρι της Δευτέρας (5/5) με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η PUMA ανακοινώνουν την συνεργασία τους από την περίοδο 2015-2016
Mε τα κορυφαία αθλητικά προϊόντα PUMA θα αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από την σεζόν 2015-2016, καθώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα χορηγική συνεργασία αθλητικού υλικού PUMA διάρκειας τριών ετών. 

Η PUMA, εκ των κορυφαίων εταιρειών διεθνώς, με συνεργασίες υψηλών προδιαγραφών όπως με την Εθνική Ιταλίας, την Άρσεναλ και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και τον κορυφαίο Ολυμπιονίκη Γιουσέιν Mπόλτ, θα εξοπλίσει τον Παναθηναϊκό με όλο το απαραίτητο αθλητικό υλικό και τις επίσημες εμφανίσεις της νέας σεζόν 2015-16. 

Με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα βρίσκεται στη διάθεση των φιλάθλων όλο το επίσημο αθλητικό υλικό, ενώ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί προσεχώς, θα παρουσιαστούν οι νέες εμφανίσεις του «τριφυλλιού» με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την μοναδική τεχνολογία ACTV της PUMA.

Ο πολυεθνικός κολοσσός αθλητικών ειδών έχει αναθέσει από τις αρχές του 2013, την επίσημη διανομή των προϊόντων του στην εταιρία Sportswind, η οποία δραστηριοποιείται ενεργά σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο δίνοντας νέα πνοή στην PUMA.

Ο Παναθηναϊκός καλωσορίζει την επιστροφή της PUMA στην «πράσινη» οικογένεια, αναγνωρίζοντας την προσφορά της και στο παρελθόν, όταν είχε εξοπλίσει και ωθήσει το «τριφύλλι» σε ιστορικές στιγμές στα χρόνια που το ποδόσφαιρο γινόταν επαγγελματικό. 

O Παναθηναϊκός μαζί με την PUMA θα οδηγήσουν την ιστορική ομάδα σε μια νέα εποχή, συνεχίζοντας την αδιάκοπη προσφορά της PUMA στο ποδόσφαιρο.

Σχόλια