ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παρακολουθεί στενά τον 96άρη Κυνηγόπουλο, του Αιγινιακού!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ξεχωρίσει από την Football League τον 18χρονο επιθετικό του Αιγινιακού Παναγιώτη Κυνηγόπουλο ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Παναθηναϊκός στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα ψάξει για τουλάχιστον έξι βασικούς ποδοσφαιριστές, αλλά παράλληλα θα επιδιώξει να αξιοποιήσει στο έπακρο τη νέα βάση δεδομένων που έχουν στο “Γ. Καλαφάτης” με στοιχεία όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών που ήταν μέλη των εθνικών ομάδων και να κάνουν κάποιες προσθήκες με προοπτική το μέλλον.

Μια από αυτές ακούει και στο όνομα του Παναιγιώτη Κυνηγόπουλου που είναι 18,5 ετών και αγωνίζεται εδώ και ενάμιση χρόνο στην ομάδα του Αιγινιακού έχοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016 με την ομάδα της Πιερίας. Οι πράσινοι έχουν ξεχωρίσει και τον νεαρό από την Ημαθία τον έχουν παρακολουθήσει και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και μάλιστα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 1996 και αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ και επιθετικός ενώ τη φετινή σεζόν έχει δώσει το παρών μέχρι στιγμής σε 16 παιχνίδια της Football League και έχει πετύχει τέσσερα τέρματα.

Οι άνθρωποι του Αιγινιακού απέκτησαν τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Νέων από τον Αλιάκμων Νησελίου και αμέσως τον έκαναν επαγγελματία ξεχωρίζοντας το ταλέντο του και πιστεύοντας στις δυνατότητες του.

Για τον νεαρό άσο όπως αναφέρουν πληροφορίες από την ομάδα υπήρξε ενδιαφέρον στην διάρκεια της σεζόν και από άλλους συλλόγους, όπως ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι είναι αυτός που κερδίζει την κούρσα και αναμένεται να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Πρόκειται άλλωστε για μια επένδυση για το μέλλον, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί για την πρώτη ομάδα αλλά τον πρώτο χρόνο να τον περάσει αγωνιζόμενος στους Νέους έχοντας κάθε δικαίωμα την επόμενη σεζόν.

Σχόλια