ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ενδιαφέρον για τον 99άρη Βέλγο, Αλέξις Τζόλι

Ο Γιάννης Αναστασίου φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον 16χρονο αμυντικό της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Αλέξις Τζόλι και προτίθεται να τον καλέσει για δοκιμή στον Παναθηναϊκό σε μια κίνηση με προοπτική το μέλλον.

Ότι υπάρχει μεταγραφική δραστηριότητα από τους υπευθύνους του Παναθηναϊκού είναι γνωστό σε όλους, όμως, φαίνεται πως έχει επεκταθεί και για το μέλλον.

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws, ο Γιάννης Αναστασίου έχει ξεχωρίσει τον 16χρονο αμυντικό της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Αλέξις Τζόλι.

Ο γεννημένος στις 2 Μαρτίου 1999 Βέλγος ποδοσφαιριστής, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αγωνίζεται στην U19 της ομάδας και έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την αντίληψη του. Παράλληλα, έχει κληθεί στην Εθνική U16 του Βελγίου.

Όπως προκύπτει, τον ποδοσφαιριστή έχει ξεχωρίσει ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τον πατέρα του Αλέξις Τζόλι και του έχει εκφράσει την πρόθεση να δοκιμάσει τον 16χρονο αμυντικό στον Παναθηναϊκό.

Μια κίνηση που αν φυσικά ισχύει θα αφορά το μέλλον και σε πρώτη φάση θα έρθει για να ενσωματωθεί στην ακαδημία του τριφυλλιού.

Ο πατέρας του Τζόλι, δήλωσε στην εφημερίδα:

“Στην αρχή πίστευα ότι πρόκειται για φάρσα, πέσαμε από τα σύννεφα, όμως, μετά από τρία τηλεφωνήματα, το πίστεψα.

Αυτή η ξαφνική προσοχή μας έχει ευχαριστήσει. Παρόλα αυτά, ο Αλέξις πατά γερά στο έδαφος. Εάν μας καλέσουν στην Ελλάδα για δοκιμή, σίγουρα το παιδί θα πάει. Αλλά για περαιτέρω, θα δούμε. Ο Αλέξις πάει σχολείο, αυτό είναι ένα θέμα και το πτυχίο αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον” συμπλήρωσε ο πατέρας του.

Σχόλια