Παναθηναϊκός: Επαγγελματίες ο 17χρονος Κυπραράκος και ο 18χρονος Ρόμπι

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων, με τον 17χρονο Χρήστο Κρυπαράκο και τον 18χρονο Αλέξανδρο Ένβιν Ρόμπι.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν ιδιαίτερα χαρούμενοι στις δηλώσεις τους μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους, τονίζοντας πως θα δώσουν τα πάντα για τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τους Χρήστο Κρυπαράκο και Αλέξανδρο Ένβιν Ρόμπι.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Κρυπαράκος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 2003 στην Αθήνα. Το 2015 εντάχθηκε στην Κ12 του Τριφυλλιού μετά από παρουσία του στην ακαδημία «Couros FC» που ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Έλληνας χαφ δήλωσε: «Έχοντας περάσει τόσα χρόνια στο σύλλογο, νιώθω πολύ περήφανος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Ρόμπι γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 2002 στην Αθήνα. Στην Πράσινη ακαδημία μεταπήδησε το 2018 από τον ΑΟ Χαϊδαρίου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα επαγγελματίας και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με πίστεψαν».

Σχόλια