SPORTS IQ – Νοητική προπόνηση τώρα και στο σπίτι σας!

Η νοητική πλατφόρμα προπόνησης Sports IQ είναι γεγονός, μετά τη συνεργασία της MGC Sports και της Fysiotek lab.

Αναλυτικά:

Μετά από πολλά χρόνια ανάπτυξης, είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε την πλήρη έναρξη μιας ολόκληρης εξέλιξης στην πλατφόρμα προϊόντων μας – το Sports IQ.

Αυτή η νέα αναβάθμιση λογισμικού δίνει τόσο στους νέους όσο και στους παλιούς χρήστες του SPORTS IQ πολλές νέες δυνατότητες και δυνατότητες για να βελτιώσουν περαιτέρω την εμπειρία τους και να επιταχύνουν την πορεία τους προς βελτίωση.

Εδώ θα καλύψουμε τις διευρυμένες επιλογές εκπαίδευσης, την έκδοση προσωπικής χρήσης (licence) του SPORTS IQ που ονομάζεται CTS90, τη συναρπαστική παρουσίαση της πλατφόρμας μάθησης Sports IQ Academy, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο έχουμε προσθέσει πολλές ολοκαίνουργιες λειτουργίες για οικιακή χρήση. Ελπίζουμε να είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο και εμείς!

Εάν είστε νέοι στο SPORTS IQ, η βασική εκπαίδευση περιλαμβάνει τη χρήση των προσαρμοσμένων τρισδιάστατων γυαλιών μας και την εκτέλεση 6 λεπτών συνεδριών 3D Multiple Object Tracking.

Ουσιαστικά, σας ζητείται επανειλημμένα να στοχεύσετε, να παρακολουθείτε και να αναγνωρίζετε επισημασμένες μπάλες που κινούνται δυναμικά σε ένα εικονικό περιβάλλον 3D.

Ο αριθμός των μπαλών και η ταχύτητα της άσκησης προσαρμόζονται ανάλογα με το επίπεδο δεξιότητάς σας και την πρόοδό σας, με τους κατοχυρωμένους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας επιστημονικούς αλγόριθμους του SPORTS IQ να σας κρατούν πάντα στη ζεστή ζώνη της βέλτιστης μάθησης.

Με μόλις 20 λεπτά την εβδομάδα από τις προπονήσεις της λήψης απόφασης κάτω από πίεση  του SPORTS IQ, η έρευνα δείχνει ότι μπορείτε να περιμένετε συνεχή βελτίωση στις γνωστικές σας δεξιότητες υψηλού επιπέδου όπως εκτελεστικές λειτουργίες, προσοχή και ταχύτητα επεξεργασίας. Αυτά βελτιώνουν την ψυχική σας εστίαση, τη συγκέντρωση και τις ικανότητες λήψης αποφάσεων.

Από παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και ενεργούς ενήλικες, έως αθλητές παγκόσμιας κλάσης και πιλότους μαχητικών αεροπλάνων, αυτή η εκπαίδευση μεταφέρεται σε πραγματικές επιδόσεις που μπορούν να ωφελήσουν σχεδόν τη ζωή όλων.

Το SPORTS IQ είναι το πιο ευρέως επιστημονικά επικυρωμένο πρόγραμμα γνωστικής εκπαίδευσης, με πάνω από 40 μελέτες από πανεπιστήμια και 20 χρόνια έρευνας. Ενώ χρησιμοποιείται ευρέως από ελίτ επαγγελματίες αθλητές και ομάδες, αγώνες αγώνων F1, και στρατιωτικούς πιλότους και τη NASA, τα οφέλη της επεκτείνονται πολύ ευρύτερα από αυτό το πεδίο εφαρμογής σε όλους τους τύπους χρηστών.

Επομένως, εάν θέλετε να αποκτήσετε νοητικό πλεονέκτημα και να πάρετε την απόδοσή σας στο επόμενο επίπεδο, το SPORTS IQ είναι ο πιο επικυρωμένος και τεκμηριωμένος τρόπος για να το κάνετε.

‍Ορισμένες από τις άλλες ομάδες χρηστών μας περιλαμβάνουν:

  • Ηλικιωμένοι για βελτίωση της καθημερινής ποιότητας ζωής και ευεξίας
  • Άτομα που επιδιώκουν να επιστρέψουν στο μέγιστη απόδοση μετά από σωματικό γνωστικό τραυματισμό
  • Χρηματοοικονομικοί αναλυτές για να επιταχύνουν τη λήψη αποφάσεων και να πραγματοποιήσουν εκτιμήσεις κινδύνου
  • Οι μαθητές να ενισχύσουν το μαθησιακό δυναμικό στο σπίτι και στο σχολείο.

Ίσως το πιο σημαντικό, έχουμε κάνει μεγάλα βήματα αν θέλετε να προπονηθείτε οποιαδήποτε στιγμή από την άνεση του σπιτιού σας. Αυτό παραδίδεται μέσω της ολοκαίνουργιας πλατφόρμας CTS90 (Cognitive Training 90-Minutes), εξειδικευμένη για προσωπική χρήση. Με τη βελτιωμένη προσβασιμότητα της εκπαίδευσης σε απομακρυσμένες και επιτόπιες πλατφόρμες κατάρτισης, καθώς και μια σειρά από τις

Ιδιες λειτουργίες και δυνατότητες που προσφέρονται με την προηγμένη πλατφόρμα SPORTS IQ για επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Για παράδειγμα, οι αθλητές μπορούν τώρα να ακονίσουν τις δεξιότητές τους σύμφωνα με το δικό τους πρόγραμμα, σε αντίθεση με το να πηγαίνουν σε έναν εκπαιδευμένο προπονητή ή αδειοδοτημένο εκπαιδευτή (neurotrainer) για συνεδρίες. Είναι επίσης μια εξαιρετική λύση για όσους θέλουν να ξεπεράσουν τις συνεχιζόμενες προκλήσεις των αποκλεισμών του COVID-19.

Εκτός από αυτές τις νέες εκπαιδευτικές συνεδρίες, έχουμε διευκολύνει επίσης πολλές δυνατότητες για επαγγελματική και οικιακή  χρήση. Μετά την ολοκλήρωση της βασικής πιστοποίησης, το σύστημα SPORTS IQ Advanced Certification περιλαμβάνει πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας προσαρμοσμένων προγραμμάτων, το οποίο επιτρέπει στους κλινικούς ιατρούς, τους προπονητές και τους εκπαιδευτές να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα πρωτόκολλα που μπορούν να εφαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους, είτε πρόκειται για αθλητικές, μαθησιακές δυσκολίες ή περισσότερο.

Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα σχεδιασμού και εκτέλεσης προσαρμοσμένων τύπων συνεδρίας και να συνδυάζεται με διπλές εργασίες(dual tasking) πχ νοητική προπόνηση και ποδόσφαιρο η μπάσκετ η τένις και οποιοδήποτε άλλο άθλημα.

Τηλ επικοινωνίας: 00306944608807
E mail: sportsiq@mgcsports.com

Σχόλια