ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το παλιό αίμα στη νέα εποχή!

Ο Ολυμπιακός εδώ και χρόνια έχει επενδύσει στο κομμάτι της Ακαδημίας του σε παλαιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας κερδίζοντας διπλά απ’ αυτό!

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουν γίνει πλέον προπονητές εκτός από τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις μεταφέρουν και στα παιδιά που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον Ολυμπιακό πόσες απαιτήσεις έχει αυτή η ομάδα η οποία είναι “καταδικασμένη” να πρωταγωνιστεί.

Στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Γενικός Αρχηγός είναι η παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας, ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος με την εμπειρία του δίνει τις κατάλληλες συμβουλές σε όλους!

Ο προπονητής της Κ-20, ο Βασίλης Βούζας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Ολυμπιακού ενώ ο γυμναστής της ομάδας Θανάσης Ρωσίδης έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Επικεφαλής των προπονητών τερματοφυλάκων είναι ο Φώτης Στρακόσια που έχει υπερασπιστεί με επιτυχία την εστία του Ολυμπιακού.

Στην Κ-17 προπονητής είναι ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, παλιά μεγάλη δόξα της ομάδας, ενώ προπονητής της Ακαδημίας είναι και ο Τάσος Πάντος.

Επίσης στην Ακαδημία και στο τμήμα σκάουτιγκ είναι δυο παλαιοί παίκτες που πρόσφεραν για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο και είναι ο Γιώργος Κοκολάκης και ο Γιώργος Αμανατίδης.

Ο Ολυμπιακός “εκμεταλλεύεται” τις παλιές του δόξες για να φτιάξει τη νέα γενιά ποδοσφαιριστών του!

Σχόλια