Η Ακαδημία του Ατρομήτου βγάζει …και προπονητές

Ο Σαράντος Καμβύσης είναι «απόφοιτος» της Ακαδημίας του Ατρόμητου και μετά από μια πορεία ως ποδοσφαιριστής, αποφάσισε να γίνει προπονητής.

Πλέον στα 29 του χρόνια και αφού, μετά την Ακαδημία του Ατρόμητου, αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες τις Γ’ Εθνικής, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον έκανε να ασχοληθεί με τις αναπτυξιακές ηλικίες, μιας και εκεί, όπως μας λέει, το ποδόσφαιρο είναι πιο αθώο αλλά και πιο δημιουργικό.

Την χρονιά που μας πέρασε ήταν προπονητής στο τμήμα της ηλικιακής κατηγορίας Κ10 και Κ11 της Ακαδημίας του Ατρόμητου και η σεζόν πήγε πολύ καλά, σε όλα τα επίπεδα, τόσο γι αυτόν, στο πρώτο του εγχείρημα ως προπονητής, όσο και για την ομάδα του.

Τα «παιδιά του» φέτος έζησαν μια μοναδική ποδοσφαιρική χρονιά και απέκτησαν πολλές εμπειρίες, καθώς συμμετείχαν και σε διεθνή τουρνουά με ομάδες όπως η Παρτιζάν, ο Ερυθρός Αστέρας κλπ

Στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου γίνεται διαχρονικά πολύ καλή δουλειά και πλέον αρχίζουν να αναδεικνύουν και προπονητές, οι οποίοι έχουν περάσει απ’ αυτά.

Σχόλια