Στο «Ajax Online Academy», ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΡΩΤΑ

Η δίψα και το πάθος για το ποδόσφαιρο καθώς και το όραμα κάποιων ανθρώπων για την ύπαρξη μιας σύγχρονης ακαδημίας ποδοσφαίρου στη Λακωνία συντέλεσαν στη δημιουργία της αθλητικής ακαδημίας Ευρώτα “Ο ΑΙΑΝΤΑΣ”.

Σκοπός της ακαδημίας είναι μέσα από την άρτια εκπαίδευση να μετατρέψει την αγάπη των νεαρών ποδοσφαιριστών από παιχνίδι, σε γνώση και ικανότητα, που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αρχή του προπονητικού team είναι η μεθοδική και ποιοτική δουλειά με προτεραιότητα πάντα την αγάπη για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο.

Ο διευθυντής της ακαδημίας Θανάσης Σκάντζος, έχοντας πολυετή πείρα στις ακαδημίες, διέκρινε πως ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να πραγματοποιήσει το όραμα της ακαδημίας είναι ο εφοδιασμός των νεαρών με τεχνικές γνώσεις που αποδεδειγμένα μόνο το «AJAX ONLINE ACADEMY» μπορεί να αξιοποιήσει.

Η συνεργασία του Αίαντα με το «Ajax Online Academy» μετράει δυο χρόνια, κατέχοντας από φέτος τα αποκλειστικά δικαιώματα στην ευρύτερη περιοχή του Ευρώτα.

Το πρόγραμμα «Ajax Online Academy» εμπλουτίζει τις γνώσεις των προπονητών προκειμένου να είναι σε θέση να μεταδώσουν στους μικρούς μας φίλους τη φιλοσοφία του AJAX.

Άλλο ένα σημαντικό βήμα της ακαδημίας του Αίαντα είναι η συμμετοχή της από φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα Λακωνίας (Β’ Κατηγορία).

ΤΟ   ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β’:ΜΠΟΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Β’: ΚΟΚΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΠΣ)

ΤΑΜΙΑΣ: ΜΥΛΩΝΑΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΤΑΜΙΑΣ Β’:ΤΑΓΚΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ Β’: ΜΠΡΑΝΤΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟΥ: ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ JUNIOR-PRΟJUNIOR- ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ: ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ: ΜΗΤΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 697 70 59 259

 

Γιάννης Βαλμάς για το football-academies.gr


Σχόλια