Όχι άλλα δάκρυα στη χώρα του παραμυθιού, των λαμόγιων και των κορόιδων

Του Τάκη Κεφάλα

Τούτες τις μέρες γινόμαστε πάλι μάρτυρες δακρύβρεχτων σχολίων, διαπιστώσεων και κουβεντών που αναφέρονται στα επεισόδια του ντέρμπυ.

Δέχθηκε χτύπημα η αγελάδα -ποδόσφαιρο- που θρέφει στη χώρα μας ένα σωρό χομπίστες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, τους ρεπόρτερ και τους διασκεδαστές και κονομάνε εις υγείαν των ”κορόιδων” που αγαπούν την ομάδα τους. Και δώστου λοιπόν μηνύματα και δώστου τηλέφωνα και δώστου να πληρώνουμε όλοι για την ομάδα. Να ο ένας κρύβει το φύλλο αγώνος, να ο άλλος να κάνει δηλώσεις υπέρ του αντιπάλου, να και στη μέση η αστυνομία, να και ένας που αιφνιδιάζεται με όσα γίνονται, να η παρέμβαση του εισαγγελέα και πάμε όλοι μαζί στη χώρα της παραμύθας.

Επιτέλους ρε παιδιά ας υπάρξει ένας ηγέτης σε αυτή τη χώρα να πάρει αποφάσεις. Ναι να τιμωρηθεί η τεράστια ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά ας μην μείνει κανείς ατιμώρητος. Όλοι πρέπει να βλέπουν πλέον να γράφουν και να λένε το άσπρο -άσπρο και το μαύρο -μαύρο. Ούτε καθίσματα που πετάνε μόνα τους, ούτε εγκλήματα κατά της Ελλάδας, ούτε φίλους του Σισέ που του ζητάνε αυτόγραφο με το πόδι, ούτε να βλέπουν εφτά φορές ένα πέναλτι, ούτε μαθήματα διαιτησίας με παράδειγμα το πέναλτι του Λέτο, ούτε αναβολές προγράμματος επειδή ενδεχομένως να προκριθώ κ.ο.κ.

Βγάλτε το κεφάλι από την άμμο και απαιτήστε ηγέτες καθαρούς που να μην σκέφτονται πως θα σας εκμεταλλευτούν, θα πάρουν δημόσιο χρήμα και δημόσια περιουσία για να κονομάνε στην πλάτη σας. Αν δεν υπάρχουν τέτοιοι ,προτιμήστε ένα ποδόσφαιρο που θα ακουμπά στα όρια του ερασιτεχνικού γιατί αυτό αντέχουμε. Ας κοπούν λοιπόν οι χορηγίες του ΟΠΑΠ, τα λεφτά του Champions League, οι διαφημίσεις και τα sms για να μάθεις πρώτος την ενδεκάδα της ομάδας σου και τότε θα δούμε ποιοι αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να την βλέπουν επειδή μόνο και μόνο την αγαπάνε.

Κλαίνε λοιπόν τώρα γιατί και καλά συνέβη κάτι που κανείς δεν το περίμενε και αρχίζουν την οργάνωσή τους συνεπικουρούμενοι από τα παπαγαλάκια που έκαναν το χόμπι τους επάγγελμα με ενέργειες και δηλώσεις όπως παρακάτω:

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ:

α. Αυτό που έγινε ας το κρατήσουμε εντός της χώρας.

β. Σκέφτομαι να παραιτηθώ.

γ. Ξανασκέφτομαι αν θα συμμετέχω στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

δ. Ήταν κύριοι διότι δεν μας σκότωσαν στα αποδυτήρια, και άλλα πολλά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ:

α. Χάθηκε τώρα το πρωτάθλημα και δεν έχει ψυχολογία η ομάδα.

β. Ο προπονητής σκέφτεται να μην ανανεώσει τη συνεργασία του.

γ. Είναι μεγάλη ομάδα θα ανακάμψει.

δ. Σε τόσα εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι ζημιές.

ε. Πως μπήκαν αυτά τα πολεμοφόδια στο γήπεδο;

στ. Και να ο τραυματίας πατέρας που έχασε το παιδί του και πως θα ξαναπάει στο γήπεδο που γίνονται αυτά τα αίσχη (για να γράφουμε και να λέμε εμείς-συμπληρώνω εγώ) και δώστου χαβαδάκι που λεν και στο χωριό μου.

ΠΟΛΙΤΕΙΑ:

Να ολοκληρωθεί η έρευνα, να αναγνωρίσουμε τους υπόπτους να κάνουμε ανακρίσεις να βγει το πόρισμα να επιβληθούν βαριές ποινές και στο τέλος να βγάλουμε και καμιά φωτό με τον πρωταθλητή και βάλτε  να πάνε λοπόν.

 

Άλλη μια ευκαιρία θα πάει χαμένη , τουλάχιστον μη ζείτε στη χώρα του παραμυθιού, μην ενισχύετε τα λαμόγια με κανένα τρόπο-ούτε πληρώνοντάς τα, ούτε ακούγοντάς τα ούτε διαβάζοντάς τα, ούτε ψηφίζοντάς τα- πάψτε πια να είστε κορόιδα.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται από κάθε συνεργάτη ή αρθρογράφο είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο όσους τις διατυπώνουν.Αυτές οι απόψεις, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα βρίσκουν σύμφωνο το footballacademies.gr

Σχόλια