Λυμούσης: Σε αναζήτηση ομάδας

Μετά την λύση της συνεργασίας του με την ΕΠΣ Ημαθίας, που επί έξι χρόνια είχε την πλήρη διαχείριση και εκπαίδευση όλων των τμημάτων των Μικτών ομάδων του Νομού, ο αναμφίβολα ταλαντούχος προπονητής, ο οποίος αθόρυβα όλα αυτά τα χρόνια έχει γράψει την δική του ιστορία πάνω στην προπονητική και ιδίως στις νεαρές ηλικίες, ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα.

Ο τεχνικός Λυμούσης Αντώνης, ο οποίος διαθέτει δίπλωμα προπονητή UEFA Β’, βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου σταθμού της προπονητικής του καριέρας. Το τελευταίο μάλιστα διάστημα σύμφωνα με πληροφορίες, ήρθε σε επαφή με ομάδες της Α1 και Α2 του Νομού Ημαθίας, καθώς και με ομάδες από γειτονικό Νομό.

Ο πρώην πλέον κόουτς των Μικτών ομάδων μετρά την μεγαλύτερη ίσως επιτυχία σε επίπεδο Νομού σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, κατακτώντας το 2010 την πρώτη θέση με την Μικτή ομάδα των Παίδων της Ημαθίας.

Στη συνέχεια με την αλλαγή των θεσμών, το 2012 οδηγεί την Μικτή ομάδα των Νέων της Α’ Ζώνης (Βόρειας Ελλάδας) στον τελικό που έγινε στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, όπου κατέλαβε την 2η θέση  χάνοντας στην διαδικασία των πέναλτι, αλλά η ομάδα του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις αγωνιστικά.

Πριν την πετυχημένη θητεία του στις Μικτές ομάδες, κοουτσάρισε με επιτυχία τις ομάδες των Kαβασίλων, την Β’ ομάδα της ΠΑΕ Βέροιας στην football league, της «Θύελλας» Στενημάχου, της Μαρίνας και του «Απόλλωνα» Αγ. Γεωργίου πραγματοποιώντας εξαιρετική δουλειά.

Παράλληλα ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με απόλυτη επιτυχία στα τμήματα υποδομής όλων σχεδόν των Ακαδημιών του Νομού.

Ο Λυμούσης  λατρεύει πολύ την προπονητική δουλειά του και ασχολείται σε καθημερινή βάση αρκετές ώρες, μελετώντας πάντα τα νέα δεδομένα πάνω στην προπονητική. Έχει έντονη επιθυμία με αυτό που κάνει, να το κάνει καλά, του αρέσει το καλό ποδόσφαιρο δίνοντας έντονο χρώμα στην προσωπικότητα του αθλητή, του αρέσει η πειθαρχία, η οργάνωση και βάζει ψηλά τον πήχη των στόχων  του.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στον Λυμούση να βρει σύντομα την ομάδα, όπου θα ταυτιστούν οι απόψεις τους και θα βάλει ο ίδιος πάλι το στίγμα της προπονητικής του δουλειάς όπως αυτός γνωρίζει.

Σχόλια