Ρισβάνης: «Το όνειρό μου, έγινε πραγματικότητα»

Τον καλύτερό τους εαυτό για το καλό του Παναθηναϊκού αλλά και το στόχο της καθιέρωσης θα δίνουν σε κάθε αγώνα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως τόνισε ο Σπύρος Ρισβάνης.

Το όνειρό του, έγινε πραγματικότητα. 

Πλέον, θέλει να δουλέψει σκληρά για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη στον προπονητή του και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. 

Ο νεαρός στόπερ της ομάδας, Σπύρος Ρισβάνης, που ακολουθεί για πρώτη φορά την προετοιμασία των ανδρών του «τριφυλλιού», τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, θα δίνουν το 100% για το καλό του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε από το Όστερμπεκ, στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Ολλανδία:

Σπύρο είναι η πρώτη φορά που ακολουθείς την προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας. Ποιές είναι οι εντυπώσεις μέχρι τώρα, καθώς οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές σε σχέση με την ομάδα Νέων; 

«Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές. Ήταν το όνειρο μου να ακολουθήσω την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, τα κατάφερα, πιστεύω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να πάει καλά η ομάδα»

Είναι η ευκαιρία της ζωής σου

«Είναι… Μέσα από την σκληρή δουλειά, θα δούμε τι μπορώ να πετύχω»

Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην ομάδα και τα νέα παιδιά είναι πλέον η βάση του Παναθηναϊκού. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εσάς

«Ασφαλώς και είναι. Θα τα δίνουμε όλα σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα και θα κάνουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό»

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιώσεις στο παιχνίδι σου

«Σίγουρα πρέπει να βελτιώσω πολλά, όπως δύναμη, λίγο την ταχύτητα και ότι άλλο μου πουν οι προπονητές»

Τι γνώμη έχεις σχηματίσει για τον νέο σας προπονητή

«Μας μιλάει, μας εμπιστεύεται, είναι κοντά μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να τον δικαιώσουμε»

Η ομάδα έχει ως τεχνικό διευθυντή έναν πρώην αμυντικό με σημαντικό καριέρα στο εξωτερικό, τον Νίκο Νταμπίζα. Προπονητής ένας επιθετικός που έκανε σημαντικά πράγματα στα ολλανδικά γήπεδα, ο Γιάννης Αναστασίου και δίπλα στην ομάδα είναι μια από τις μεγαλύτερες μορφές που έχουν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Σαραβάκος. Σας εξιτάρει η παρουσία αυτών των ανθρώπων στην ομάδα

«Σίγουρα… Εγώ για παράδειγμα, επειδή είμαι στη θέση του κ. Νταμπίζα. Αν και δεν τον έχω δει ακόμα, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ στις προπονήσεις και γενικότερα στην ομάδα».

 

Σχόλια