ΟΦΗ – Κορωνάκης : «Πάω να δω Κ20 και Κ17 και δεν υπάρχει τίποτα. Δε γίνεται να παίρνεις… υδραυλικό και να τον κάνεις προπονητή» – Η απάντηση ΟΦΗ – Τουγλή

Επικριτικός ήταν ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ Σήφης Κορωνάκης, σε συνεντεύξεις που έδωσε στο Athleticradio104,2 και στο ΚΡΗΤΗ TV, για τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Γενικός Αρχηγός των ομιλιτών, πέραν της πρώτης ομάδας αναφέρθηκε και στις ακαδημίες του συλλόγου, απαξιώνοντάς τες και χαρακτήρισε τους προπονητές υδραυλικούς….

Συγκεκριμένα στον Athleticradio104,2 δήλωσε για τις υποδομές του ΟΦΗ:

«Πρέπει να φτιάξουμε τις ακαδημίες του ΟΦΗ. Δεν υπάρχει τίποτε αυτή τη στιγμή. Θέλει δουλειά. Θα συνεργαστούμε με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Με την ακαδημία του. Θα φτιάξουμε ξανά την ομάδα του ΟΦΗ ’94. Πρέπει να κάνουμε γρήγορες κινήσεις. Επίσης πρέπει να αξιοποιήσουμε το γήπεδο του Ερασιτέχνη στο Λίντο, με πλαστικό τάπητα. Όλα αυτά είναι στόχοι και πιστεύω θα τους προχωρήσουμε»

Ενώ στην εκπομπή “Μικτή Ζώνη” της “ΚΡΗΤΗ TV” είπε:

«Πάω να δω Κ20 και Κ17 και δεν υπάρχει τίποτα. Δε γίνεται να παίρνεις… υδραυλικό και να τον κάνεις προπονητή».

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν Τουγλής – Κορωνάκης στο Δ.Σ.!

Με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις του Σήφη Κορωνάκη στο Κρήτη TV το βράδυ της Δευτέρας και την κριτική που άσκησε στα τμήματα υποδομής, ακολούθησε νέο επεισόδιο στο διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε. μεταξύ του Σήφη Κορωνάκη και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστα Τουγλή.

Τα δύο μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ αντάλλαξαν βαριές κουβέντες με τον Κώστα Τουγλή να κατηγορεί τον Σήφη Κορωνάκη για όσα δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη TV. Στην συνέχεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. παρενέβησαν τα υπόλοιπα μέλη που λειτούργησαν “πυροσβεστικά” προκειμένου να μην συνεχιστεί το επεισόδιο. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ στιγματίστηκε από το επεισόδιο των δύο ανδρών με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να έρθει και η δήλωση του Κώστα Τουγλή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ που αναφέρθηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ έχει όπως παρακάτω:

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα παίκτες από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ κλήθηκαν στην εθνική παίδων. Αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που γίνεται και έχει ένα και μοναδικό στόχο: Πως οι παίκτες από τα τμήματα υποδομής θα έλθουν στο καλύτερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας για να μπορέσουν να στελεχώσουν τη μεγάλη ομάδα.

Μετά από απόφαση της Δ.Ε. της ΠΑΕ-ΟΦΗ την ευθύνη των τμημάτων υποδομής στην ομάδα μας έχουν οι κ.κ. Κώστας Τουγλής, Βαγγέλης Αποστολάκης και Αντώνης Λυδατάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ-ΟΦΗ κ. Κώστας Τουγλής αναφερόμενος στη προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα υποδομής επεσήμανε:

Η ΠΑΕ-ΟΦΗ στηρίζει τα τμήματα υποδομής και τη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο μας. Ιδιαίτερα τα τελευταία 6 χρόνια στη προσπάθεια μετέχουν εξειδικευμένοι πτυχιούχοι προπονητές με άριστη επιστημονική κατάρτιση. Ολοι στη προσπάθεια τους δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο.

Αν και η προσπάθεια γίνεται κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω των γνωστών προβλημάτων που έχει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν σημαντικά αποτελέσματα τα οποία είναι ήδη ορατά.

Όπως είναι γνωστό κλήθηκαν παίκτες από την ομάδα Κ17 στην εθνική παίδων. Σήμερα στα αγωνιστικά τμήματα των ομάδων νέων Κ17 και Κ20, υπάρχουν αθλητές που έχουν ποιότητα και μέσα από την συστηματική δουλειά που γίνεται από όλους τους προπονητές έχουν τις προϋποθέσεις στο άμεσο μέλλον να πλαισιώσουν τη μεγάλη ομάδα που είναι και ο απώτερος στόχος μας.

Στα πλαίσια του γενικότερου σχεδιασμού στα τμήματα υποδομής θα ληφθούν αποφάσεις που μοναδικό στόχο θα έχουν να διευκολυνθεί η προσπάθεια που κάνουν οι προπονητές, οι παίκτες και οι γονείς τους, για να αποκτήσουν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα καταστήσουν ικανό το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας ώστε στο άμεσο μέλλον και όχι μόνο η ΠΑΕ-ΟΦΗ να έχει το δυνατόν περισσότερους παίκτες από τα σπλάχνα της.

Σχόλια