Η ΕΚΟ χορηγός στο τουρνουά ακαδημιών Hermes Cup στη Σύρο

Μεγάλος Χορηγός στο τουρνουά ακαδημιών Hermes Cup που διοργανώνει η σχολή ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού το Πάσχα στη Σύρο από 27 έως 29 Απριλίου 2013, θα είναι φέτος η ΕΚΟ Σύρου (παραλία Ερμούπολης).

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της ακαδημία του Παναθηναϊκού Κος Ιωσήφ Ρούσσος: “Η ΕΚΟ δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της προφίλ και ιδιαίτερα την ευαισθησία της στον αθλητισμό, θα είναι φέτος ο Μεγάλος Χορηγός του τουρνουά μας. Με τη πράξη της αυτή, γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη και εξάπλωση του αθλητισμού, στηρίζοντας την άμεσα και έμπρακτα.”

Το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου Hermes Cup, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο όμορφο Κυκλαδονήσι, από το Σάββατο 27 Απριλίου έως τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Παναθηναϊκού αλλά και σε άλλα γήπεδα στη Σύρο.

Στο τουρνουά μπορούν να συμμετέχουν ακαδημίες και σχολές ποδοσφαίρου, αθλητικών σωματείων αλλά και ιδιωτικές από όλη την Ελλάδα.

 

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο τουρνουά Hermes Cup 2013 θα πρέπει να συμπληρώσουν την online φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του τουρνουά καθώς και να δουν όλες τις λεπτομέρειες αναλυτικά: (http://www.hermescup.gr)

Σχόλια