Κώστας Φραντζέσκος: «Έρχονται πολλά ταλέντα, που θα τα δείτε στο άμεσο μέλλον»

Ο Κώστας Φραντζέσκος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, πέραν του Μίκαελ Εσιέν, που τόνισε πως αν γίνει η μεταγραφή «θα βρει το χαμένο της πρεστίζ η ομάδα του Παναθηναϊκού», αναφέρθηκε και στις υποδομές τις οποίες υπηρετεί εδώ και χρόνια ως προπονητής στην πράσινη ΠΑΕ.

Ο παλαίμαχος διεθνής χαφ είπε:

«Είμαι στις υποδομές της ομάδας και έρχονται πολλά ταλέντα που θα τα δείτε στο άμεσο μέλλον. Δεν έχουν κακό ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Οι σχέσεις των προπονητών των μεγάλων ομάδων είναι πολύ καλές μεταξύ τους. Επειδή βλέπω όλα τα πρωταθλήματα όλων των υποδομών, υπάρχουν πολλά αξιόλογα ταλέντα που το μέλλον είναι μπροστά τους.

Με θλίβει το γεγονός ότι οι μεγάλες ομάδες απαρτίζονται από λίγους νεαρούς Έλληνες παίκτες. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί δεν υπάρχουν περισσότεροι νεαροί παίκτες.

Η Κ20 του Ολυμπιακού τα πήγε εξαιρετικά στο αντίστοιχο Champions League και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Κανείς απ’ αυτούς τους ποδοσφαιριστές δεν έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό. Ας δοθεί μία ευκαιρία σε δύο – τρία παιδιά. Κάτι έχουν αυτά τα παιδιά και παίρνουν το πρωτάθλημα».

Σχόλια