Εντολή Αλαφούζου να κλείσει ο Λάμπρου

O Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στους Φύσσα και Βόκολο να βρεθεί άμεσα η χρυσή τομή για την ανανέωση του συμβολαίου του Λάζαρου Λάμπρου.

O νεαρός επιθετικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το Τριφύλλι τα τελευταία χρόνια, ωστόσο σε λίγες ημέρες μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του επαγγελματικού συμβολαίου που υπέγραψε την άνοιξη του ’14. Αυτό σημαίνει ότι οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να τον χάσουν χωρίς κανένα αντάλλαγμα, μιας και ήδη υπάρχουν ομάδες που τον «ζαχαρώνουν» (το καλοκαίρι είχε γίνει πρόταση από τη Μαγιόρκα).

Δύο συζητήσεις έχουν γίνει ήδη με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Λάμπρο Χούτο, ωστόσο συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν επήλθε. Όπως ωστόσο αναφέρει το «Goal», ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στους Φύσσα και Βόκολο να βρεθεί άμεσα η χρυσή τομή με τον παίκτη και να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Δευτέρα ή Τρίτη) ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα κάνει νέο ραντεβού με την πλευρά του 18χρονου επιθετικού κι αυτήν τη φορά υπάρχει αισιοδοξία πως η συνάντηση θα σφραγιστεί και με υπογραφές ως το 2018…

Σχόλια