ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ελεύθεροι οι Λάζαρος Λάμπρου και Βασίλης Αγγελόπουλος, σε …6 ημέρες

Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μπουμάλ κινδυνεύει να χάσει τους Λάζαρο Λάμπρου και Βασίλη Αγγελόπουλο, ως ελεύθερους.

Σε λίγες μέρες μπαίνει ο Γενάρης και οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν σε όποια ομάδα θέλουν με το τριφύλλι να μην παίρνει τίποτα, παρά μόνο τα χρήματα των τροφείων.

Μιλάμε για δυο από τους ποιο ποιοτικούς παίκτες που έχουν βγει από την ακαδημία τα τελευταία χρόνια στους οποίους ωστόσο δεν άρεσαν οι προσφορές που τους έγιναν από το τριφύλλι.

Σε ότι έχει να κάνει μάλιστα με τον Λάμπρου στο τελευταίο ραντεβού των δυο πλευρών το παρών είχε δώσει και ο Γιάννης Αλαφούζος συζητώντας με τον πατέρα του και ζητώντας από τους Φύσσα, Βόκολο το θέμα να κλείσει άμεσα και θετικά. Ακόμα όμως είναι και οι δυο στον αέρα.

Υ.Γ. Κοντά στις 500.000 ευρώ λέει θα κοστίσει όλη η μεταγραφή του Μπουμάλ από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό. Αυτό το γήπεδο που είχε υποσχεθεί ο Γιάννης Αλαφούζος στον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας Γιάννη Σαμαρά και τους προπονητές  των τμημάτων υποδομής, ώστε να μην κάνουν οχτώ τμήματα προπόνηση σε ένα γήπεδο πόσο κοστίζει;;;;

Πέτρος Παπαμακάριος, από τα prasinanea.gr

Σχόλια