Διεθνή Δράση Νεαρών Ποδοσφαιριστών στο Βόλο

Στα πλαίσια της διεθνής δράσης της ακαδημίας του “Α.Σ. ΕΡΜΗ-ΒΟΛΟΥ”, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις Volos Football Land, αρχές Φεβρουαρίου, δύο γερμανικές ακαδημίες από την Στουτγάρδη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις ακαδημίες FSV Waiblingen, αξιολογημένος και άμεσα συνεργαζόμενος σύλλογος της VFB Stuttgart, και την SV Böblingen, αξιολογημένος και άμεσα συνεργαζόμενος σύλλογος της Stuttgarter Kickers.

Χρησιμοποιώντας το ποδόσφαιρο, το άθλημα που τόσο αγαπούν τα παιδιά, στόχος της όλης προσπάθειας είναι να γνωριστούν τα παιδιά μεταξύ τους, να ανταλλάξουν γνώμες, ιδέες, όπως και φυσικά να γεφυρώσουν τις διαφορετικές κουλτούρες ώστε, τα νέα παιδιά, να συνυπάρξουν ομαλά σε αυτό που όλοι μας αντιλαμβανόμαστε ως Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εκτός των προπονήσεων και των αγώνων που θα διεξαχθούν, μεταξύ των τριών συλλόγων (ΕΡΜΗ, Waiblingen, Böblingen), έχουν προγραμματιστεί κοινές δραστηριότητες για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των συλλόγων, των παιδιών και των γονέων.

Επιπροσθέτως, προγραμματίζονται αγώνες φιλικού χαρακτήρα με τις Μικτές Ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας και σε αυτό το σημείο, η διεύθυνση του Α.Σ. ΕΡΜΗ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της Ε.Π.Σ.Θ. που με τις ενέργειες της αγκαλιάζει την όλη προσπάθεια.

Ο “Ερμής”, επιδιώκει να ανοίξει την πόρτα, μέσω των Μικτών ομάδων, στα σωματεία του Νομού Μαγνησίας, ώστε να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλα παιδιά του Νομού μας να γνωριστούν με τα γερμανόπουλα.

Σχόλια