ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τρεις σχολές ποδοσφαίρου στην Κύπρο!

Τρεις νέες σχολές προστέθηκαν στο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην Κύπρο. Διαβάστε αναλυτικά…

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστή τη συμφωνία της με ακόμη τρεις σχολές της Κύπρου, οι οποίες ανήκουν πλέον στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Καλωσορίζουμε στο μεγάλο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού, τρεις νέες Ακαδημίες από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την Λεμεσό τον «Ποσειδώνα Γιόλου», από την Λάρνακα την «Ακαδημία Παπαχαραλάμπους» και από την Πάφο τηνομώνυμη Σχολή Ποδοσφαίρου. Στην Κύπρο, υπάρχουν πλέον 4 Σχολές Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού -μαζί με την “Αναγέννηση Γερμασόγειας“- που απασχολούνπερισσότερους από 200 αθλητές από 5 έως 15 ετών.

Με τα ιδανικά της παναθηναϊκής οικογένειας και τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι», οι μικροί ποδοσφαιριστές θα ζήσουν μια πολύπλευρη διαπαιδαγώγηση με πλούσιες ποδοσφαιρικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες. Η ΠΑΕ, η Ακαδημία μας και οι Σχολές Ποδοσφαίρου έχουν σχεδιάσει ένα μακροχρόνιο πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου, μέσω της εκπαίδευσης του προσωπικού, της αθλητικής ψυχαγωγίας και της επιθεώρησηςτων εγκαταστάσεων των Σχολών.

Στη Μεγαλόνησο βρίσκεται ο Πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου κ. Β.Κωνσταντίνου που μαζί με τον υπεύθυνο του Δικτύου μας στην Κύπρο κ. ΤηλέμαχοΑθανασίου θα επισκεφτούν τις Σχολές μας, ξεκινώντας σήμερα από την «Ακαδημία Παπαχαραλάμπους».

Στον Σύλλογο που πρώτος ίδρυσε ακαδημίες ποδοσφαίρου και μεγάλωσε γενιές σπουδαίων ανθρώπων και αθλητών, καλωσορίζουμε τα νέα φυτώρια και ευχόμαστε καλή αρχή σε όλα τα παιδιά.

Για πληροφορίες εγγραφής: κ. Τηλέμαχος Αθανασίου +357 99124919 και στο Facebook των Σχολών”, αναφέρει η ανακοίνωση των “πρασίνων”.

Σχόλια