ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 1o Toυρνουά Soccer Schools «Τάκης Μιχαλέτος»

Το 1ο Τουρνουά του Δικτύου των Σχολών του  διοργανώνει ο Ατρόμητος το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου στα γήπεδα Λουτρακίου (Θώδειο), Ισθμίων, Αγίων Θεοδώρων.

Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του επί σειρά ετών Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τάκη Μιχαλέτου και την ευθύνη έχει ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου.

Στο τουρνουά των Σχολών του Ατρόμητου, κυριαρχεί το σύνθημα «είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια» και θα αξιολογηθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές των σχολών, από τους υπεύθυνους του Δικτύου μέσα σε πνεύμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας εν όψει της ολοκλήρωσης της σεζόν 2014 – 15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Με σύνθημα «είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια» θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου, το 1ο Τουρνουά Δικτύου Σχολών Ατρόμητου, αφιερωμένο στη μνήμη του επί σειρά ετών Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τάκη Μιχαλέτου που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.

Στο τουρνουά, την ευθύνη του οποίου έχει ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Τόλης Αποστόλου, φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο. Θα λάβουν μέρος συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου και τοπικές ομάδες από το νομό Κορινθίας.

Συγκεκριμένα συμμετοχή δήλωσαν οι εξής ακαδημίες : Champions The Soccer Academy (Kύπρος), Ακαδημία Σερπάνου, ΑΟ Μυκόνου, Ελλάς Βέλου, Ευκλείδης Μεγάρων, Δύναμη Ασπροπύργου, Νέα Αθλούπολη Κορίνθου, ΑΟ Τσιλιβή Ζακύνθου, ΑΟ Κουβαρά, ΠΑΣ Νάξου, ΑΟ Λουτρακίου, Πέλοψ Κιάτου.

Οι αγώνες  θα διεξαχθούν στα γήπεδα Λουτρακίου (Θώδειο), Ισθμίων, Αγίων Θεοδώρων.

Περισσότερα από 500 παιδιά συμμετέχουν  σε ένα τουρνουά γνωριμίας μεταξύ των τεχνικών επιτελείων των συνεργαζόμενων σχολών  και των ποδοσφαιριστών τους που ανήκουν πλέον στην «οικογένεια» του Ατρόμητου. Θα  αξιολογηθούν από τους υπεύθυνους του Δικτύου Σχολών Ατρόμητου μέσα σε πνεύμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας εν όψει της ολοκλήρωσης της σεζόν 2014 – 15.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με την άμεση στήριξη του Δήμου Λουτρακίου, ιδιαίτερα  του Δημάρχου Γεωργίου Γκιώνη, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Τάσου Σακελλαρίου και του Προϊστάμενου του Τμήματος Αθλητισμού Αργύρη Παναγιώτη.

Σημαντικό ρόλο στην καλύτερη οργάνωση του τουρνουά έχουν οι ακαδημίες Ελλάς Βέλου και Νέα Αθλούπολη που ανήκουν στο Δίκτυο Σχολών μας, ο ΑΟ Λουτρακίου καθώς και το «Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο».

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!

Σχόλια