ΠΑΟΚ: Στο Final Four του πανελλήνιου πρωταθλήματος σάλας η Κ10 – Γκολ και θέαμα από Κ12 και Κ13 [VIDEO]

Ως πρωταθλήτρια του περιφερειακού πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης, η Κ10 του ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Αθήνα, όπου στις 13 και 14 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Final Four του 1ου ΠΕΠΣΣ (Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας) Cup κατηγορίας Juniors.

Στον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Πήγασος Αγίας Παρασκευής, το Σάββατο 13.06 στις 17.00. Ο άλλος ημιτελικός θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Ηνίοχο ΠΟΑΣΑ και στον Αχαϊκό ΑΠΟ. Οι τελικοί θα γίνουν την Κυριακή 14.06, στις 16.00 και 17.00.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Αγγελίδης Σπύρος, Κοσίδης Χρήστος, Σνάουτσνερ Μαξιμίλιαν, Φωτιάδης Εφραίμ, Παπαευαγγέλου Δημήτρης, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Γκούμας Κωνσταντίνος, Πεκρίδης Παναγιώτης, Μακρής Γιώργος.

Συνοδεύει ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Μπαλαμπάνης.

*Τα ματς είναι 50λεπτα.

Γκολ και θέαμα από Κ12 και Κ13

Αποτελούν δύο από τα πιο ελπιδοφόρα τμήματα της Ακαδημίας του Δικεφάλου, έχοντας στα ρόστερ τους παίκτες με εξαιρετικό επίπεδο τεχνικής για την ηλικία τους. Στην γιορτή της Τούμπας το θέαμα που προσέφεραν, απαλλαγμένοι μάλιστα από το άγχος, ήταν άκρως χορταστικό.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της φιλικής αναμέτρησης των μεικτών ομάδων της Κ12 και Κ13 του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας.

{youtube}eCJnZkMrqq8{/youtube}

Σχόλια