Παρέλαβε το υλικό του ΟΠΑΠ η Ακαδημία του ΑΟ Μελισσίων

Την πρώτη δόση  από το αθλητικό υλικό και τις μπάλες που απέστειλε η ΟΠΑΠ ΑΕ παρέλαβαν όλα τα τμήματα των Ακαδημιών του ΑΟ Μελισσίων (στη φωτό τα Μελισσάκια).

Ως γνωστόν, ο σύλλογος  εντάχθηκε στο  πρόγραμμα «Ανάπτυξη – Εκπαίδευση – Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών» της ΟΠΑΠ ΑΕ  επιβεβαιώνοντας την διαρκώς αναπτυσσόμενη δυναμική του στο χώρο των Υποδομών.

Η διοίκηση του ΑΟ Μελισσίων κατάφερε έπειτα από συντονισμένες κινήσεις υπό την καθοδήγηση του προέδρου κ. Κωνσταντίνου Ρούτσου να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο φάκελο που αφορούσε το οργανόγραμμα της Ακαδημίας και να επιλεγεί με αυστηρώς αντικειμενικά κριτήρια στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/06/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 ΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
  2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
  3. ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ
  5. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
  6. ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΑΝ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ & ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Αγ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/06/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:00

Σχόλια