Προσλήφθηκε μόνιμα ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, στη Σχολή της ΑΡΣΕΝΑΛ στο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – Πρωτοπορεί η Σχολή!

Μέσα από το football-Academies.gr σας είχαμε ενημερώσει για τις προθέσεις της ιδιοκτήτριας της Σχολής της ΑΡΣΕΝΑΛ στο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ κας Έφης Δελή, να κάνει τη νεοϊδρυθείσα σχολή στο Μαρκόπουλο Αττικής, πρότυπη Σχολή ποδοσφαίρου και μια από τις πιο αξιόλογες, της Άρσεναλ στην Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό η έμπειρη στο χώρο επιχειρηματίας, (διαθέτει και την Ακαδημία Super Goal στα Καλύβια Αττικής), προσέλαβε τον Άγγλο προπονητή Τζέισον Μακ Λάουντ, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί στην Άρσεναλ και έχει εργαστεί σε υψηλού επιπέδου Σχολές της Άρσεναλ τόσο στο Λονδίνο, όσο και ανά τον κόσμο.

Η Άρσεναλ από την αρχή της σεζόν, είναι παρούσα στο Μαρκόπουλο και οι πάνω από 100 νεαροί ποδοσφαιριστές που εγράφησαν (και συνεχίζουν να εγγράφονται) απολαμβάνουν την ποδοσφαιρική εκπαίδευση, όπως ακριβώς αυτή διεξάγεται στην Αγγλία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σχολή της Άρσεναλ στο Μαρκόπουλο και η πρότυπη Ακαδημία SUPER GOAL συνεργάζονται με το «YOUTH SOCCER DEVELOPMENT» ο οποίος είναι ένας πλέον πετυχημένος οργανισμός, που αναπτύσσει το πρόγραμμα του, μέσα από δυνατές συνεργασίες και παρέχει τη δυνατότητα αξιολόγησης των νεαρών αθλητών καθώς και την εξέλιξη τους μέσα από το πρόγραμμα που υποστηρίζουν οι συμβεβλημένες ακαδημίες του και βασίζεται σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Το Football-Academies.gr προτείνει ανεπιφύλακτα σε κάθε γονιό να εντάξει το παιδί του στην Σχολή της ΑΡΣΕΝΑΛ στο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ. Στις επισκέψεις μας στη Σχολή, συναντήσαμε ανθρώπους υπεύθυνους, με όραμα, μεράκι, γνώσεις και πολύ όρεξη για δουλειά. Η παιδαγωγική προσέγγιση των παιδιών από τους ανθρώπους της Σχολής, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα προπόνησης της Άρσεναλ,  από τον Άγγλο προπονητή Τζέισον Μακ Λάουντ, αναμένεται να αναδείξει πολλά ταλαντούχα παιδιά το επόμενο διάστημα, κάτι που ήδη έχει πραγματοποιήσει ως τώρα, στο Super Goal, η ιδιοκτήτρια της Σχολής κα Δελή.  Σημαντικό ρόλο στη προσπάθεια αυτή, παίζουν και οι άρτια καταρτισμένοι και πλήρως συνειδητοποιημένοι  προπονητές, όσον αφορά τις αναπτυξιακές ηλικίες, που γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν κυρίως με την  “ευαίσθητη” ηλικία, όπου ο ρόλος τους είναι πρώτα  παιδαγωγικός και μετά εκπαιδευτικός.

Πληροφορίες – Εγγραφές στα τηλέφωνα: 698 74 95 555 και 22990 47 436

VIDEO

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί,  τι δήλωσε στην κάμερα του football-academies.gr και στο Γιάννη Βαλμά ο Άγγλος προπονητής των Σχολών της Άρσεναλ Τζέισον Μακ Λάουντ. Στη μετάφραση ο Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής της Άρσεναλ στο Μαρκόπουλο, Κώστας Ζέρβας.

{youtube}Q-IlAkbmeD0{/youtube}

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια