Αποχωρεί από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού ο Χενκ Χέρντερ

Η ολλανδική ομάδα Χάρκεμας Μπόις ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χενκ Χέρντερ στην τεχνική ηγεσία, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του Ολλανδού προπονητή του Παναθηναϊκού.

Τον Ιούνιο του 2014, ο Χενκ Χέρντερ συμφώνησε με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας, έχοντας συνεργασία και με την πρώτη ομάδα για το διάστημα που ο Γιάννης Αναστασίου ήταν ο προπονητής.

Η παρουσία του στην Αθήνα θα ολοκληρωθεί δύο χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2016, αφού έχει λάβει την απόφαση να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ήδη, προνόησε για την επόμενη εργασία του ερχόμενος σε συμφωνία με τους Χάρκεμας Μπόις, που αγωνίζονται στη δεύτερη ερασιτεχνική κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Η είδηση αποκαλύφθηκε με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ενώ φιλοξενούνται οι δηλώσεις του Χέρντερ. “Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα, βιώνω μία φανταστική εμπειρία. Αλλά μετά από δύο χρόνια έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Ολλανδία. Οι Χάρκεμας Μπόις είναι μία οργανωμένη ομάδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και είναι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε” ανέφερε ο 48χρονος προπονητής.

Το “τιτίβισμα” που αποκάλυψε τη συμφωνία:

Σχόλια