Η πορεία του παμπαιδικού της ΑΕΚ στο 1ο CHRISTMAS CUP ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 2011

Το δεύτερο παμπαιδικό τμήμα της ΑΕΚ (γεννηθέντων 2000), συμμετείχε στο 1o CHRISTMAS CUP, στην κατηγορία των παμπαίδων (γεννηθέντων 1999-2000). To τουρνουά συνδιοργάνωσαν με πολλή μεγάλη επιτυχία, η Αθλητική Ένωσης Μεταμόρφωσης και ο Δήμος Μεταμόρφωσης.

Ο Παύλος Τσίλιας, ακολουθεί παντού την ακαδημία της ΑΕΚ, ήταν παρόν σε όλους τους αγώνες των μικρών της Ένωσης και μας ενημερώνει:

Η ομάδα των παμπαίδων της ΑΕΚ με τους βαθμούς που συγκέντρωσε, κατέκτησε επάξια την τρίτη θέση στη διοργάνωση καταφέρνοντας να αποσπάσει πολλά χειροκροτήματα από τους παρευρισκόμενους θεατές, για το όμορφο ποδόσφαιρο που απέδωσε σε όλα τα παιχνίδια.

Τα αποτελέσματα των τεσσάρων αγώνων που έδωσε το τμήμα έχουν ως παρακάτω:

ΑΘΗΝΑΙΔΑ – ΑΕΚ  1-0

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ – ΑΕΚ 0-6

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 1 – 1

ΑΤΤΑΛΟΣ –ΑΕΚ 2-3 (ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ)

Σε όλους τους αγώνες που έδωσε η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της , παρότι νεαρότερη σε ηλικία , επέδειξε εξαιρετική μαχητικότητα και κατάφερε να δημιουργήσει ποδόσφαιρο και ευκαιρίες .

Το τρακ που διακατείχε την ομάδα στον πρώτο της αγώνα με την Αθηναΐδα της στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου .

Το πιο ποιοτικό παιχνίδι έγινε με τον  Πανιώνιο την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης καθώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικές ικανότητες .

Μεγάλη εντύπωση έκανε σε όλους το ήθος που επέδειξε η ομάδα στο σύνολο της, αλλά και η συναδελφικότητα μεταξύ των ποδοσφαιριστών της που σε κάποια σημεία ειδικά στον τελευταίο  αγώνα με τον Άτταλο ήταν απλώς συγκλονιστική.

Το τμήμα υπέφερε αρκετά από το δυνατό παιχνίδι όλων των αντιπάλων της και έφυγε τελικώς λαβωμένο  καθώς οι ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ , ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΤΡΙΑΝΤΗΣ υπέστησαν ελαφρούς τραυματισμούς με τους δύο πρώτους να αναγκαστούν σε υποχρεωτική αλλαγή .

Ευχόμαστε απόλυτη και γρήγορη ανάρρωση σε όλους .

Η επιλογή των διαιτητών και αντίστοιχα η  απόδοση τους σε όλους τους αγώνες ,άξια πολλών επαίνων . Ιδιαίτερη προσοχή και στοργή έδειξαν οι διαιτητές των αναμετρήσεων στους ομίλους του παμπαιδικού διδάσκοντας και προστατεύοντας τους νεαρότατους αθλητές όλων των ομάδων .

Για την ΑΕΚ υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Κου ΛΕΤΣΑ αγωνίστηκαν οι :  ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ Α, ΤΡΙΑΝΤΗΣ Χ., ΣΤΑΘΟΥΛΙΑΣ Β, ΣΑΡΑΚΙΝΟΣ Μ., ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ Ν.,ΜΠΟΤΟΣ Γ., ΓΚΟΥΜΑΣ Ν., ΤΣΕΛΙΟΣ Μ.,ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ Δ., ΝΤΑΟΥΛΙΑΣ ΑΙΜ., ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ ΜΑΤΘ.,ΣΟΜΟΓΛΟΥ ,ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Γ.,ΘΕΟΔΩΡΟΥ Β.,ΝΟΥΛΗΣ Δ.,ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ Γ., ΤΣΙΛΙΑΣ Α.,TΑΜΠΑΣ Γ.,ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

Άγρυπνο μάτι πάνω από όλους, ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ Κος Τάσος Στασινόπουλος που στήριζε με πολλή αγάπη το τμήμα, κατά την διάρκεια ολόκληρης της διοργάνωσης .

Πραγματικά ήταν μία πολύ χρήσιμη εμπειρία σε μία άριστη διοργάνωση και ευχόμαστε και του χρόνου να μπορέσουμε να συμμετέχουμε ξανά. Σαν φιλοξενούμενοι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν .

Για το  football-academies.gr
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΛΙΑΣ

Σχόλια