Στην τελική ευθεία το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Christmas Cup Sofiko Ranch”

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει το Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Christmas Cup Sofiko Ranch”  που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του  Ranch Skouras στο Σοφικό Κορινθίας από 4 έως 6 Ιανουαρίου 2012 και συνδιοργανώνουν οι εταιρείες Sport Team και Agenda Sport Action

Στο τουρνουά μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι παρακάτω ομάδες:

Εφηβικό (γεννηθέντες 1994-1995-1996): Μεσολόγγι, Ζάκυνθος, Τοξότης Ναυπλίου, Κόρινθος, Καλλιθέα.

Παιδικό (γεννηθέντες 1997-1998): Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ηλιούπολη, Δαναός Καλαμάτας, Δρεπανιακός, Ερμής Καλαμάτας, ΠΑΟΚ Μάνδρας.

Παμπαιδικό (γεννηθέντες 1999-2000): Λάρισα, ΠΑΟΚ Μάνδρας, Δαναός Καλαμάτας, Ηλιούπολη.

Η κλήρωση των αγώνων του τουρνουά, θα διεξαχθεί στην τεχνική σύσκεψη, που θα λάβει χώρα, κατά την άφιξη όλων των ομάδων στις εγκαταστάσεις του Ranch Skouras στο Σοφικό, την Τετάρτη 4/12 το μεσημέρι. Κάποιες ομάδες, θα μεταβούν στο Σοφικό μία ημέρα νωρίτερα(3/12).

Οι αγώνες όλων των κατηγοριών θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 4/12 στις 16:00 και οι τελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 6/12. Μετά τους τελικούς οι ομάδες θα αναχωρήσουν για τους τόπους προορισμών τους.

Το football-academies.gr θα βρίσκεται στο Ranch Skouras στο Σοφικό και θα σας ενημερώνει καθημερινά, για την εξέλιξη του Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Christmas Cup Sofiko Ranch”.

Για να δείτε το αρχικό δημοσίευμα του football-academies.gr για το τουρνουά κάντε κλικ εδώ.

Σχόλια